Liimamastiksi Nro 27

Mastiksi on tarkoitettu puristettujen vaahtopolystyreenilevyjen liimaamiseen bitumi- ja polymeeribitumieristemateriaaleihin, mutta myös perustusten eristejärjestelmien betoni-, metalli ja puupintoihin.

Liimamastiksi TECHNONICOL №27 on valmistettu öljybitumista, erityisistä täyteaineista ja orgaanisesta liuottimesta. Mastiksi on tahnamainen, joten sitä voidaan käyttää pystypinnoissa, lämmöneristelevyjen asennuksessa. Materiaali on täysin käyttövalmis ja sitä on helppo käyttää.

Mastiksi levitetään pintaan pisteinä tai raitoina, lastalla tai sekoituskammalla. Mastiksia on levitettävä asennettavan levyn kaikkiin kulmiin ja keskikohtaan. Jos mastiksi levitetään raitoina, niiden on oltava vähintään 40 mm leveitä ja neliömetrillä on oltava vähintään neljä raitaa. Pistemenetelmällä kiinnittämiseen peitetään koko pinta mastiksipisteillä, jokaiseen pisteeseen kuluu 50 – 80 g mastiksia. Pisteet jaetaan pintaan tasaisesti, 10 pistettä 1 m2 kohtaan. Mastiksin menekki pinna peittämiseen on 0.5–1.0 kg/m2.

  • Käyttövalmis
  • Täydellinen tartunta
  • Orgaaniset liuottimet
Tartuntalujuus alustaan, MPa betoniin =0.1 / metalliin =0.1
Ei-haihtuvien aineiden massaosuus, % 75-80
Liimaliitoksen siirtymäkestävyys, kN/m 0.1
Kuumuudenkestävyys, °С +90
Pakkauksen tyyppi sanko, 10 l  | sanko, 20 l
Nettomassa, kg 10 / 20
Määrä lavalla, kpl 60 / 36
Tavaramerkki

Technonicol

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT