Tasakatto SBS pintakermi Unifleks K-PS 5.0

UNIFLEX K-PS 5.0 ON TASAKATTO PINTAKERMI MATERIAALI, PINTAAN SULATETTAVA, POLYMERISOIDUSTA BITUMISTA VALMISTETTU KATTO- JA KOSTEUSERISTEMATERIAALI, POLYESTERIKANGAS, 180 G/M2

Valmistettu standardi EN 13707:2013 mukaisesti. Tasakatto SBS pintakermi Uniflex K-PS 5.0 on valmistettu polymeeriä ja bitumia sitovasta aineesta, joka koostuu bitumista, polymeerin modifiointiaineesta SBS:sta (styreeni-butadieeni-styreeni) ja mineraalipitoisesta täyteaineesta (talkki, dolomiitti yms.), kaksipuolisesti polyesterialustaan levitettynä. Päällimmäisenä suojakerroksena käytetään liuskekivisekoitusta bitumia ja polymeeriä sitovan aineen UV-säteilyltä suojaamiseen. Suojakerroksena käytettävään sekoitukseen voi luoda erilaisia värisävyjä, jotka saadaan sopimaan rakennukseen esteettisesti kauniiseen ulkoilmeeseen. Alimmassa kerroksessa on käytetty helposti sulavaa polymeerikalvoa. Materiaali ei sisällä ihmisille tai eläimille haitallisia aineita.

Materiaali on tarkoitettu käytettäväksi rakennusten ja rakennelmien kattopäällysteen päällimmäisen kerroksena. Materiaalia voidaan käyttää uuden katon rakentamiseen ja olemassa olevan rakenteen korjaamiseen.

  • Ennustettavissa oleva käyttöikä 25 vuotta
  • Vahvistetulla alustalla
  • Taipuisuus alhaisessa lämpötilassa
  • Kestää hyvin UV-säteilyä
  • Erilaiset värisävyt
  • Päällimmäinen kerros

3,29 € + ALV /m2

Pinta-ala 8 m2
Pituus 8 m
Leveys 1 m
Paksuus 4,1 mm
Palonkestävyysluokka Broof (t2)
Lämpötila 800 / 600 +- 100 N
Murtolujuus 180 / 180 +- 30 N
Venymä 50 / 50 +- 25%
Lavalla 200 m2

TUOTE DOKUMENTAATIO LÖYTYY TÄÄLTÄ

Brändi

Technonicol

Product documentation

View all documents fromthe document register.

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT