Varttikatto Cedral Villa – 920×875

Nykyaikainen asbestiton mineriittilevy Villa on yksi suosituimmista kattomateriaaleista. Toisin kuin vaihtoehtoiset materiaalit, kuitusementtilevy käsitellään jo tehtaalla täysin valmiiksi –kulmat leikataan ja kiinnitys reiät porataan valmiiksi. Se puolestaan tekee katon asennuksesta nopeampaa ja näin ollen säästää myös kustannuksissa. Kuitusementtilevy Gotika on luja ja kestävä, standardien mukaan viiden aallon mineriittilevyt kestävät vähintään 3500 N / m kuormituksen ennen murtumista.

 • Mineriittilevy Villa on toiseksi pienin saatavilla oleva aaltolevy Gotika levyn jälkeen (P75-profiili).
 • Korkea profiili tekee levyistä vahvempia ja kestävämpiä, sekä mahdollistaa huomattavasti enemmän käyttömahdollisuuksia.
 • Valmistajan takuu materiaalille on 10 vuotta ja se kattaa kaikki tuotteen laadussa mahdollisesti ilmenevät valmistus- ja materiaaliviat, mahdolliset työkustannukset mukaan lukien.
 • Liettuan mineriittilevyillä on 5 vuoden väritakuu.
 • Valmistuksessa käytetään CurtCoat® maalausteknologiaa eli levyillä on karkaistu väri.
 • Safety Strips® teknologia antaa mineriittilevylle sen hyvän mekaanisen lujuuden ja murtumisenkestävyyden.

Safety Strips® turvateknologia

Karkaistu CurtCoat® maalausteknologia

Käyttöikä ulottuu 70 vuoteen

Materiaalille annetaan 10 vuoden laatutakuu

Miksi mineriittilevy Villa on järkevä valinta?

Villa mineriittilevyille voidaan valita monenlaisia ​​alkuperäisiä kuitusementtisia kattoelementtejä. Tämän ansiosta on kattokatteen asennus helppoa ja saadaan täydellinen ulkomuoto . Viisiaaltoiset profiililevyt soveltuvat parhaiten katoille, jotka vaativat luotettavuutta, pitkäikäisyyttä ja kaunista ulkonäköä – niin vanhojen kattojen kunnostamiseksi kuin uudisrakennuksille.

Asbestiton ja nykyaikainen mineriittilevy on ympäristöystävällinen, erittäin kestävä ja pitkäikäinen kattomateriaali. Liettuan mineriittikatto kestää perinteisesti jopa 70 vuotta eli lähes kolme neljännestä vuosisadasta menettämättä ominaisuuksiaan. Materiaali sisältää mikroskooppisen pieniä ilmarakoja, jotka parantavat sen äänen- ja lämmöneristyskykyjä. Mineriittikatto on hiljainen sateella ja myrskysäällä. Mineriittilevy on palonkestävä sekä kestää myös lipeää ja happoja. Samalla materiaali on diffuusinen (hengittävä) ja suojaa näin talon rakenteita kosteudelta.

Aaltoja 5
Leveys 920 mm
Pituus 875 mm
Paksuus 6.0 mm
Paino 11
Sivuttainen limitys 47 mm
Pituussuuntainen limitys 125 mm
Hyödyllinen leveys 873 mm
Hyödyllinen pituus 750 mm
Hyödyllinen pinta 0,65 m2/kpl
Kiinnitysruuveja per levy 2
Ruoteiden välinen etäisyys 750 mm
Levyn kulutus m2 kattoa kohti 1.54
Ruuvien kulutus m2 kattoa kohti 3.2

Varttikatto Cedral VILLA asennus

 • Ennen ruoteiden asennusta asennetaan tarvittaessa aluskate.

Lämpöeristetty katto vaatii aluskatteen, suositeltavaa on käyttää hengittävää aluskatetta, jolloin ei tarvita tuuletusrakoja eikä tuulensuojaa. Erikoinen kiinnitysteippi tekee katosta tuulitiiviin.

 • Seuraavaksi asennetaan ruoteet.

Ruodelaudoitukseen käytetään 50 x 50 mm puuruoteita. Ruoteiden välinen etäisyys mineriittilevy Villa tapauksessa on 550 mm.

 • Mineriittilevy asennetaan oikealta vasemmalle ja alhaalta ylöspäin.

Mineriittilevy kiinnitetään eterniittiruuveilla, joiden tiivisteet ovat kattolevyjen kanssa samaa väriä.

 • Katon vasemmassa päädyssä on profiilin uloimman aallon oltava kokonainen.

Päätyräystäs kiinnitetään ennen eterniitin asennusta. Jos levyä on kavennettava vasemmalla, se leikataan pitkin profiilin aallon pohjaa.

 • Ruoteiden päähän kiinnitetään päätypalkki.

Päätyräystäs kiinnitetään sivulta päätypalkkiin.

Pyydä tarjous  Harja- ja reunaelementti (eterniitti)Harja- ja reunaelementti (pelti)AluskateKattosiltaLumiesteKattotikasSadevesijärjestelmä (pyöreä)Sadevesijärjestelmä (suorakulmainen)KattoikkunaUkkossuojausAurinkopaneelit

  Haluan asennuksenHaluan kuljetuksen

  YHTEYSTIEDOT