Eternit-katelevy

Eternit-katelevy on kuitusementtinen aaltolevy moderneille harjakatoille

Eternit-kate on asbestivapaa, kestävä ja taloudellinen kattomateriaali. Eternit-katelevyt valmistetaan sementistä, kalkkikivestä, selluloosasta, vedestä ja nykyaikaisissa materiaaleissa asbestin korvaavasta PVA-kuidusta.

Eternit vastaa ominaisuuksiltaan Suomessakin aikanaan Eterniitti-nimellä valmistettua asbestikuitusementtilevyä, paitsi että Eternit ei sisällä lainkaan asbestia.

Eternit-kate toimii erinomaisesti Suomen ilmastossa ja sillä on erittäin hyvät kestävyys- ja lujuusominaisuudet. Eternit-kate ei vaadi asennuksen jälkeen juurikaan huoltotoimenpiteitä.

Eternit-kate soveltuu erinomaisesti käytettäväksi asuin- teollisuus- ja maatalousrakennusten harjakatoissa. Jotta omakotitalon harjakatto ei muistuttaisi liikaa teollisuusrakennuksen kattoa, tarjolla on erilaisia profiileja, joista jokainen antaa rakennukselle omanlaisensa ilmeen. Esimerkiksi pienimmän Asbestiton Eternit Gotika -levyn koko ja korkea profiili luovat vaikutelman tiilikatosta. Asbestiton Eternit  Klasika -katelevyllä on sama leveys ja aaltomuoto kuin vanhoilla asbestipitoisilla Eterniitti-kuituaaltosementtilevyillä. Eternit-katelevyjä on saatavana myös usean värisinä.

Eternit-katelevyjen myynti

Valikoimaamme kuuluu Eternit-katelevyjä useilta eri valmistajilta, kuten liettualaiset Eternit ja Cedral sekä hieman edullisempana vaihtoehtona ukrainalainen Fibrodah. Nykyaikainen asbestivapaa Eternit-katelevy on ympäristöystävällinen materiaali, josta ei vapaudu ympäristöön mitään kemiallisia yhdisteitä. Lisäksi kuitusementin tuotannossa ei jää raaka-aineita yli. Eternit-katelevy ei sisällä lainkaan asbestia ja se vastaa kaikkia eurooppalaisia ympäristövaatimuksia.

Eternit-kate toimitetaan tehtaalta yleensä määrämittaan ja jiirit vamiiksi leikattuna. Tämän ansiosta levyjä ei tarvitse enää käsitellä työmaalla ja asentaminen sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Suosittelemme Eternit-katelevyjä sekä yksityis- että yritysasiakkaille niiden kestävyyden ja kokonaistaloudellisuuden takia! Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme tutustumaan ennen töiden aloitusta myös tuotteen kuljetus- ja varastointiohjeisiin