Kivipäällysteinen teräskatto verrattuna perinteiseen metalliseen kattoon

Kivipäällysteinen teräskatto. Mikä se on?

Queentile®- kivipäällysteinen teräskatto on uuden sukupolven premium-luokan kattomateriaali harjakatoille. Queentilen perustana on alumiini-sinkki- galvanoitu teräslevy ja se on luotu ilmentämään palahuopakattojen, tiilikattojen ja metallisten muotokattojen arvokkuutta- samalla kuitenkin poistaen edellä mainittujen haittapuolia. Kivipäällysteinen Queentile®- teräskatto valmistetaan uudenaikaisella eurooppalaisella tuotantolinjalla ja sen raaka-aineet tuotetaan maailman johtavien valmistajien toimesta yksinoikeudella. Tuotannon laatu on vahvistettu laatusertifikaateilla, sekä riippumattomilla ilmastollisilla kokeilla, jotka suorittaa maailmanlaajuisesti tunnettu saksalaisen kemikaalikonserni BASF.

Katelaatat on pinnoitettu basalttikivimurskeella, joka eristää sateen ja rakeiden äänet. Materiaalina katelaatat ovat kevyitä ja niitä voidaan käyttää korvaamaan mitä tahansa vanhaa katemateriaalia. Levyt on pinnoitettu läpinäkyvällä akryylikerroksella, joka suojaa pintaa ikääntymiseltä, uv-säteilyltä, kosteudelta ja sammaleen, sekä sienikasvuston muodostumiselta. Queentile®- kivipäällysteinen teräskatto on lisäksi resistentti äärilämpötiloille ja materiaali on tulenkestävää (paloluokka A)

Vertailu: kivipäällysteinen teräskatto vs perinteinen metallikatto

KivipäällysteinenPerinteinen
Materiaalitakuu50 vuotta10 vuotta (premium tuotteilla jopa 50 vuotta)
LämmönkestävyysKorkeaKeskinkertainen
HaalistumatonKylläEI
Ääntä vaimentavaKylläEI
PaloluokkaAA
Sammaleen
muodostuminen
EIKyllä
RuostumatonKylläEI
MonikerroksinenKylläEI
KorroosiovauriotEIKyllä

9 syytä, jonka takia kivipäällysteinen teräskatto on parempi vaihtoehto kuin perinteinen metallikatto:

guarantee

50 vuoden takuu
Kivipäällysteiselle teräskatolle myönnetään 50 vuoden takuu, mutta sen todellinen elinikä on huomattavasti pidempi.

UV-säteilyä-kestävä-icon

Värin pysyvyys
Kivirakeet kestävät uv-säteilyä erittäin hyvin ja säilyttävät siksi värinsä koko tuotteen eliniän. Kivipäällyste on keramiikkapoltettu 800 asteen lämpötilassa.

Monipuolinen-icon

Monikerroksisuus
Perustana on teräs, joka on päällystetty luonnonkivellä luoden näin korkealaatuisen pinnan. Akryylilasitus suojaa kosteudelta (estäen sammaleen ja sienikasvuston muodostumista), sekä pölyn ja hiekan hankaavalta vaikutukselta. Kaikki vesiliukoiset materiaalit ovat ympäristöystävällisiä.

Palonkestävyys-icon

Palonkestävyys
Teräskatto on luokiteltu palamattomaksi katemateriaaliksi (paloluokka A). Tämä tarkoittaa sitä, että se on kaikkein tulenkestävin materiaali.

Kaunis-ulkomuoto-ja-monipuolisuus

Esteettisesti upea
Queentile®- katelaattojen geometria on näyttävämpi kuin perinteisissä katteissa ja niiden taivutuslujuutta on kasvatettu.  Katteen hienostuneet muodot korostavat rakenteen tyylikkyyttä.

Kestävyys

Erittäin hyvä säänkestävyys
Queentile®- kate on suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita. Se kestää jopa 250 km/h tuulenpuuskia, äkillisiä lämpötilan muutoksia, eikä vahingoitu myöskään pakkasessa tai auringonpaahteessa. Tämän vuoksi materiaalia voidaan käyttää kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Karkea kivipäällyste sitoo lumen paikalleen tasaisesti koko katon pinta-alalle. Tällöin lumi toimii luonnollisena lämmön lisäeristeenä talven aikana. Ilman lämmitessä lumi sulaa paikoilleen, joka vähentää lumiesteiden (ja muiden erilaisten lisävarusteiden) tarvetta.

clean

Ruostumaton
Teräslevyt on päällystetty alumiini-sinkki- pinnoitteella. Yhdistelmäpinnoite parantaa molempien pinnoitemetallien korroosionkestävyyttä suojaten näin levyjä tehokkaammin.

Soojus- ja heliisolatsioon

Äänettömyys
Monikerroksinen karkea pinta vaimentaa ääntä tehokkaasti, jolloin kate on lähes äänetön sekä vesisateella että raekuurossa.

hammer-(1)

Helppo asentaa
Katelevyä on saatavilla kolmessa eri vaihtoehdossa: 1-, 3- ja 6- rivisenä. Näin asentamista on mahdollisuus sekä nopeuttaa että helpottaa merkittävästi. Lisäksi liitoskohtia syntyy vähemmän.

KAIKKI VÄRIVAIHTOEHDOT, DOKUMENTIT JA MUUT LISÄTIEDOT OVAT SAATAVILLA TUOTESIVUILLA.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä raaka-aineita Queentile®- tuotteiden valmistuksessa on käytetty?

QUEENTILE® käyttää maailman johtavien valmistajien tuottamia raaka-aineita:
• Alumiini-sinkki- pinnoitettu teräs – Union Steel, Etelä-Korea
• Akryylipohjainen sidosaine – valmistettu Euroopassa (kaava on patentoitu ja luokiteltu salassa pidettäväksi)
• Luonnonkivi (murskattu basaltti) – Geobitek, Italia
• Materiaaleista on saatavilla kaikki vaadittavat dokumentit ja sertifikaatit

Irtoileeko kivimurske?

Ei, sillä kivipäällyste on suojattu erityisellä akryylikerroksella, joka sekä suojaa päällystettä että estää päällystettä irtoilemasta. Kyseinen tekniikka varmistaa sen, että katon ulkonäkö pysyy samana sen koko elinajan.

Millainen takuu QUEENTILE®- tuotteilla on?

QUEENTILE®- tuotteilla on kaikki vaadittavat laatusertifikaatit, jonka lisäksi tuotteille suoritetaan jatkuvasti riippumattomia ilmastollisia kokeita maailmanlaajuisesti tunnetun kemikaaliyhtiö BASF:n toimesta. Näin yhtiö varmistaa jatkuvasti tuotteidensa laadun ja tarjoaa niille 50 vuoden takuun.

Voinko kävellä QUEENTILE®- katollani?

QUEENTILE®- katot on valmistettu teräksestä ja ne on suunniteltu kestämään päällä kävelevän ihmisen paino. Kävellessä tulee kuitenkin noudattaa varovaisuutta ja pyrkiä astumaan ainoastaan katteen reunan tasaisille kohdille. Rakennusvaiheessa asentajat saavat kävellä koko katon alueella.

Paljonko Queentile®- kivipäällysteinen teräskatto maksaa per neliömetri?

• Hinta vaihtelee riippuen valitusta mallista, väristä ja määrästä, mutta hinnat ovat alkaen 12,82€/m² + alv24%. Suosittelemme, että pyydät meiltä aina henkilökohtaisen tarjouksen tarkan hinnan saamiseksi. Löydät tarjouspyyntölomakkeen jokaiselta tuotesivultamme.

Koska sinun silmäsi ratkaisee, niin pyydä meiltä ILMAINEN Queentile®- mallikappale.

Pyydä tarjous

    Tilaa ilmainen näyte

    Yhteystiedot