Korkki, ympäristöystävällinen ja kestävä!

Korkki lattialaatat, sisustuslevyt, korkkimatto, eristelevyt ja julkisivulevyt ovat ympäristöystävällinen ja kestävä ratkaisu

Korkki tuotevalikoimassa on käytetty korkkipuun kuoren ulkokerrosta, joka on aikaisemmin käytetty lähinnä viinipullojen korkkien valmistukseen. Nykyään on korkkipuun kuoresta valmistettavien tuotteiden valikoima huomattavasti laajentunut, siitä valmistetaan lattialaattoja, seinäpaneeleita, lattian alusmateriaalia, eristelevyjä ja julkisivumateriaaleja. Tuotteet on kehitetty huippulaadukkaasta raaka-aineesta modernia ja tehokasta teknologiaa käyttämällä.

Korkki tuotteet on kehitetty ympäristöystävällisyyttä silmällä pitäen. Valmistusprosessi on rakennettu kestävien periaatteiden nojalla, jossa hyödynnetään luonnonmukaista raaka-ainetta sen lähteitä vaurioittamatta. Tuotteita kuvaavat ominaisuudet ovat keveys, alhainen tiheys, joustavuus ja kosteudenkestävyys. Eristävät ja palonkestävät ominaisuudet sekä erinomainen kulumiskestävyys. Tuotteet ovat biohajoavia.

Materiaalille keksitään jatkuvasti uusia käyttömahdollisuuksia. Energian säästö, eristävyys, melun vaimennus, painon vähentäminen. Materiaali tarjoaa esteettisen kauniin ulkomuodon lisäksi myös monipuolisia käyttömahdollisuuksia ulko- ja sisäviimeistelyratkaisuissa. Valmistajan kotisivu.

7 syytä, miksi kannattaa valita Korkki

Soojus-heliisolatsioon Tuotteet toimivat erinomaisina melun- ja lämmöneristeinä

asennus Materiaalia on helppo työstää

Loodussõbralik Ympäristöystävällinen ja biologisesti hajoava

kg Materiaali on kevyt ja kimmoisa

resistant Cork-tuotteiden pystyvät palauttamaan alkuperäisen muodon myös vääntämisen tai puristamisen jälkeen

Ympäristöystävällinen Materiaali on maailmanlaajuisesti kestävin eristeratkaisu

diffuusi Hengittävä (diffuusi) materiaali

asennus Tuotteiden asennus on helppoa, erityisosaamista ja erikoistyökaluja ei tarvita

Lattia-, sisustus-, eriste- ja julkisivulevy Korkki

Lisätiedot ja dokumentaatio löytyvät tuotesivulta