JOHDANTO

Tutustu kuitu-sementtiseen aaltolevyyn

Nykyaikainen kuitusementtilevy valmistetaan sementistä, kalkkikivestä, amorfisesta piidioksidista, selluloosasta, polyvinyylialkoholista ja vedestä.

Toisin kuin aiemmin tuotettu aaltolevy, nykyaikainen materiaali ei enää sisällä terveydelle vaarallista asbestia, sen sijaan laatan lujuutta ja elastisuutta parannetaan polyvinyylialkoholilla (PVA), joka on tekstiili-teollisuudessa tunnettu kuitu.

Hinta alkaen 9.25 €/m²

Miksi kannattaa valita kuitusementtinen aaltolevy?

katuse-mõõtmine Helppo asentaa, eikä vaadi erikoistyökaluja

Soojus- ja heliisolatsioon Hiljainen, ei pidä meteliä tuulessa, sateessa tai raekuurossa

Loodussõbralik Ei enää sisällä haitallista asbestia

veekindel Hengittävä ja suojaa talon rakenteita kosteudelta

eterniit Aaltolevyt valmistetaan eri kokoisina ja -värisinä

tulekindel Palonkestävä, ei pala eikä edistä palon leviämistä

AALTOLEVY
eternit-logotype-w.png

CurtCoat® väriteknologia

Eternit-aaltolevy on päällystetty erityisellä karkaistulla CurtCoat®-väriteknologia jolla varmistetaan, että aaltolevyt säilyttävät houkuttelevan ulkonäkönsä pidempään

Vahvin takuu

Materiaalilla on 30 vuoden laatutakuu, joka kattaa mm. asennuskulut

Safety Strips® turvaliuskat

Erikoisen Safety Strips® -turvateknologian ansiosta levyt ovat lujia ja kestäviä, sisäänrakennetut turvaliuskat estävät levyjen taipumisen kuormituksessa

Tehdasvalmistettu

Eternit-aaltolevyillä on jo tehtaalla leikatut kulmat, lisäksi viisiaaltoisissa Gotika ja Villa levyissä on valmiiksi poratut reiät

30 vuoden laatutakuu

Vaikuttaa järkevältä ratkaisulta - Tilaa ilmainen katon kuntatarkastus

Eternit-Klasika-Grafiit.jpg Eterniit-Villa-Grafiit.jpg

Viisi- tai kahdeksanaaltoiset

Kahdeksan- ja viisiaaltoiset eterniittilevyt ovat yleisimpiä. Viisiaaltoisissa levyissä on yleensä korkeampi aallotus, mikä tekee levystä jäykemmän ja kestävämmän (riippuu valmistajasta). Liettualaisen “Eternit Villa ja Gotika” -levyn aallot ovat 56 mm korkeita, eli 16 mm korkeammat kun tavallisen tai kahdeksanaaltoisen levyn aallot. Mitä korkeammat aallot ovat, sitä suurempi on levyyn kohdistuva kuormitus.

Tämä on oleellista pohjoisessa ilmastossa, jolle ovat ominaisia kylmät talvet ja runsaat lumisateet. Tarvittaessa myös katolle astuttaessa – ei tarvitse pelätä levyjen murtumista.

KOKONAISRATKAISU

Lisätarvikkeet samasta materiaalista

varttikatot voidaan ostaa kokonaisratkaisuna. Tämä tarkoittaa, että aaltolevyjen lisäksi on saatavana samasta materiaalista valmistettuja lisätarvikkeita erilaisten kattokokonaisuuksien viimeistelyyn. Valikoima sisältää erilaisia harjaprofiileja, pääty-ja reunaprofiileja sekä liitosprofiileja seiniin. Myös voidaan asentaa erilaiset turvaelementit ja muut kattotarvikkeet.

Nykyaikaisilla Eternit-aaltolevyillä on jo katettu satojatuhansia kattoja ympäri pohjoismaita.

INSPIRAATIO
LK-valkoinen-rgb
“Alun perin olimme päättäneet peltikaton puolesta, mutta muutimme päätöksen kuitusementtisiin aaltolevyihin, emmekä ole tähän mennessä joutuneet pettymään. Katto remontoitiin 3 vuotta sitten ja se näyttää kuin olisi asennettu eilen.”
Jukka
Talonomistaja

Tilaa ilmainen katon kuntatarkastus


    YHTEYSTIEDOT