MDF levy, forescolor-maalattu

Lasikuitu- tai MDF levyjä käytetään laajalti huonekalujen ja sisäosien tuotannossa.

Usein puukuitulevyistä valmistetut: huonekalut (mukaan lukien kaapit ja hyllyt), lattiat, erilaiset koriste-esineet, kaiutinkotelot, ovet ja ovikehykset, messiboxit jne.

Forescolor on läpäisevä kuitukuitu tai MDF levy suunniteltu voittamaan keskitiheä kuitulevy rajoitteita. Sen luonnollinen ulkonäkö ja homogeeninen väri mahdollistavat houkuttelevan muotoilun suorittamisen haluamallasi tavalla. Materiaali on täydellinen sisustuselementteihin ja design-tuotteisiin, ja se on helppo leikata ja tarkentaa. Forescolor MDF levyjä voidaan myös onnistuneesti käsitellä CNC-puulla ja laserleikkaus ping.

Forescolor MDF levy

Forescolor voidaan tilata neljällä eri viimeistelyllä, jotka ovat alkuperäinen, tai tavallinen, sileä pinta, puu, aaltoileva ja kangas rakenne. On 9 eri perusominaisuuksia. Bestor Grupp AS on Viron Forescolor MDF -levyjen virallinen jakelija. Valmistajan kotisivu.

Forescolor MDF levy on korkea kosteuden sietokyky, koska korkea melamiinipitoisuus ja jos oikeat viimeistelyt, materiaalia voidaan käyttää myös keittiössä, kylpyhuoneissa ja muissa kosteissa huoneissa. Lisäksi Forescolor levyt ovat saatavilla palonkestävä (luokka B-S2, D0).

LISÄÄ VÄREJÄ ELÄMÄÄSI

Forescolor MDF levy, tai puukuitulevy, on korkea paine ja korkean lämpötilan levy materiaali, joka on erittäin monipuolinen rakennusmateriaalin ominaisuuksiensa vuoksi. Forescolorin tuotannossa puukuitujen eri hartsit käsitellään ja painetaan levyiksi.

Toisin kuin tavalliset puiset levyt, MDF-laudalla ei ole karkeampaa ja sen sileä pinta ja yhtenäinen rakenne tarjoavat mahdollisuuden helposti leikata materiaalia tuottamatta ei-toivottuja vaurioita, kuten kyyneleitä, halkeamia, palovammoja jne.

Materiaalin parissa käytetään samoja tekniikoita kuin tavanomaista puuta. Käsittely ei vaadi asiantuntemusta tai erikoistyökaluja. MDF-laudan osien leikkaaminen on käytännössä paljon joustavampaa kuin perinteisessä puutavarassa tai puussa. Materiaali on käyttäjä- ja budjettiystävällistä.

Väri- ja suunnitteluvaihtoehdot, lisätiedot ja dokumentaatio löytyvät tuotesivulta

Pyydä tarjous

    Tilaa ilmainen näyte


    Yhteystiedot