Schiedelin elementtipiippuihin

TULEVAISUUDEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN LÄHTÖKOHTA

Tutustu yksinkertaisiin ja tehokkaisiin Schiedelin elementtipiippuihin

Elementtipiippu on innovatiivinen ratkaisu ja ihannevalinta nykypäivän lämmityslaitteisiin. Näiden piippujen tärkein etu on sileäpintainen sisäpiippu, joka antaa paremman vedon ja vähentää nokeentumista. Elementtipiiput ovat kevyitä valmispiippuja eivätkä vaadi perustaa, sillä ne on tehdasvalmisteisesti tehty elementtirakenteisiksi. Valmispiipun asentaminen ei vaadi erityisosaamista, joten se on nopeaa ja helppoa. Juuri tästä syystä nämä savupiiput ovat erinomainen valinta sekä omakotitaloihin että liikerakennuksiin.

Huippuluokka ja monipuolisuus rakentamisessa

Schiedelin elementtipiiput tarjoavat nopean ja tehokkaan ratkaisun laadukkaiden standardinmukaisten elementtien avulla. Valmispiippujen monipuolisuus mahdollistaa niiden mukauttamisen erilaisiin rakennushankkeisiin ja varmistaa turvallisen savukaasujen poiston. Ne ovat energiatehokkaita ja luotettavia ja sen ansiosta paras valinta yksinkertaiseen, tehokkaaseen ja kestävään rakentamiseen.

Rondo-plus-keraamiline-korsten.jpg

Kilpailukykyinen hinta ja pitkäikäisyys

Valmispiiput tuottavat monenlaisia etuja nopeasta asennuksesta ja kohtuullisesta hinnasta erinomaiseen hyötysuhteeseen ja minimaaliseen huoltotarpeeseen. Kestävyytensä ansiosta ne ovat loistava valinta lämmitysjärjestelmien poistoputkien ja savupiippujen rakentamiseen.

Tehtaan tarkkuus, rakentamisen nopeus

Elementtipiiput ovat valmiita kokonaisuuksia savupiippuprojekteja varten. Ne mahdollistavat nopean ja helpon kokoonpanon työmaalla, sillä kaikki osat on tehdasvalmisteltu ja merkitty asennusohjeiden mukaisesti.

quality-e1705905462525.png

KORKEA LAATU

Laadukkaat valmistusmateriaalit takaavat valmispiippujen kestävyyden ja pitkän käyttöajan.

flexibility-e1705905480747.png

JOUSTAVUUS

Monipuoliset koot ja muotoilut sopivat erilaisiin lämmitysjärjestelmiin ja rakennushankkeisiin.

tools-e1705905496267.png

NOPEA ASENNUS

Nopea ja kustannustehokas asennus säästää aikaa ja resursseja rakennusvaiheessa.

expansion-e1705905515587.png

MONIPUOLISUUS

Soveltuu monenlaisiin lämmityslaitteisiin, mukaan lukien perinteiset uunit, liedet, takkasydämet ja nykyaikaiset kondenssikattilat.

Schiedelin elementtipiiput: innovatiivisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin

Schiedel Isokern

Isokern valmispiippu on islantilaisesta hohka- eli laavakivestä valmistettu paloturvallinen, kestävä ja pitkäikäinen elementtipiippu, joka sopii kaikkiin puulämmitteisiin laitteisiin, kuten kiukaisiin, liesiin, takkoihin ja saunan tulisijoihin. Isokern-piippua on helppo ja kätevä asentaa mihin tahansa.

Hormin halkaisija valitaan tulisijan vaatimusten mukaan, saatavilla 160 ja 200 mm.

Schiedel Rondo Plus

Rondo on perinteinen kolmikerrospiippu, jossa on keraaminen sisäputki. Harkkopiippu soveltuu kaikille tavanomaisille lämmityslaitteille, joiden savukaasujen lämpötila on enintään 600 °C – kiukaat, liedet, takat, keskuslämmityskattilat jne.

Rondo Plus harkkopiippu on kestävä kokonaisratkaisu, jonka sisäputki on valmistettu kierrätysporsliinista ja poltettu 1200 °C asteisessa uunissa. Ulkoharkko on valmistettu vahvistetusta kevytsorasta ja lämmöneristeenä on kivivillaa.

Schiedel Permeter

Permeter on laadukas ruostumaton ja turvallinen kolmikerrospiippu. Sen sisäputki on valmistettu 0,6 mm paksusta ruostumattomasta teräksestä, sen päällä on paloturvallinen eristekerros ja ulkokuori on pulverimaalattua sinkittyä terästä.

Erinomaisen lämmöneristyksen ansiosta savupiipun ulkopinta ei kuumene merkittävästi lämmitettäessä.

Schiedel saunapiippu

Valmis saunapiippupaketti soveltuu kaikkiin yleisimpiin saunankiukaisiin, joiden liitäntäputken halkaisija on 115 mm. Ulkomuoto on musta tai kirkas ruostumaton teräs.

Saunapiippu on ulkonäöltään tyylikäs ja sileä. Paketissa olevan piipun pituus on 2,4 m, hormikoko ∅ 120 mm ja väri kirkas RST tai musta.

Tarvittaessa on mahdollista ostaa 1- ja 0,5m piippuelementtejä lisävarusteena piipun pidentämistä varten.

INSPIRAATIO

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT