Trespa® TopLab®PLUS

Trespa® TopLab®PLUS on täydellinen materiaali kemian, fysiikan ja analysointilaboratorioihin. Materiaali on helposti puhdistettava ja kestää myös kaikkein voimakkaampien kemikaalien ja puhdistusaineiden vaikutuksen. Tuote ei edesauta bakteereiden lisääntymistä.

Trespa® TopLab®VERTICAL

Trespa® TopLab®VERTICAL soveltuu hyvin käytettäväksi pystypinnoissa sosiaalihuolto- ja laboratorioympäristöissä. Materiaali on erityisesti tarkoitettu seinien ja moduulielementtien peittämiseen.  Materiaali on helposti puhdistettava ja kestää myös kaikkein voimakkaampien kemikaalien ja puhdistusaineiden vaikutuksen. Tuote ei edesauta bakteereiden lisääntymistä.

Trespa® TopLab®BASE

Trespa® TopLab®BASE on tarkoitettu käytettäväksi laboratorioissa, kouluissa ja muissa laitoksissa, jossa iskunkestävyydellä on tärkeä merkitys, mutta kemiallinen kestävyys ei ole ensiarvoisen tärkeä. Materiaali soveltuu erinomaisesti käytettäväksi työtasojen ja työhuoneiden viimeistelymateriaalina, jota käytetään ja puhdistetaan usein. Tuotteessa on erinomainen iskunkestävyys ja kosteus ei pysty tätä materiaalia vahingoittamaan.

Vastupidavus kemikaalidele ja pesuvahenditele Kemiallinen kestävyys 24 tuntia
bakterid Ei edesauta bakteereiden lisääntymistä
 kriimustus- ja kulumiskindel Naarmuuntumisen ja kulumisen kestävyys
lihtne puhastada Helposti puhdistettava
lihtne-paigaldada Asennus on nopeaa
Helposti käsiteltävä
ohutu-kokkupuutel-toiduga Vaaraton elintarvikkeiden kanssa kontaktiin joutuessaan
Lihtne paigaldada Iskunkestävä

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT