AURINKOPANEELIJOHDON LÄPIVIENTI WIRPLAST S25, Uniwersal

AURINKOPANEELIJOHDON LÄPIVIENTI WIRPLAST S25, Uniwersal

S25-aurinkopaneelijohdon läpivienti sopii kaikentyyppisiin kattoprofiileihin.

Aurinkopaneelijohdon läpivienti S25 on suunniteltu erityisesti aurinkopaneeliputkien ja -johtojen asentamiseen kattopeitteiden läpi. Kaksinkertainen kumisuutin takaa tiiviin yhteyden, joka estää vuodot ja mahdollistaa sekä putkien että johtojen liittämisen aurinkopaneeleihin.

Tuotteessa on irrotettava kansi, jonka ansiosta käyttäjä pääsee helposti käsiksi ja pystyy suorittamaan tarvittavat korjaukset ja huoltotyöt. Tämä toiminnallisuus takaa vaivattoman käyttökokemuksen sekä nopean ja helpon pääsyn huoltotoimenpiteisiin.

Aurinkopaneelin liitäntäsarja sisältää: aurinkopaneelin liitäntä, sopiva kattoliitäntä/alusta, musta EPDM-kumisuutin, 8 kpl GB-ruuveja vastaavassa vakiovärissä.

Tuotetta on helppo ja nopea asentaa. Erityinen pintakäsittely takaa äärimmäisen kestävyyden naarmuja, korkeita lämpötilavaihteluita, korroosiota ja UV-säteilyä vastaan.

  • Halkaisija: ⌀ 5-47 mm
  • Korkeus: 85 mm
  • Materiaali: PP UV-stabilisaattorilla, EPDM
  • Aurinkopaneeliyhteys on saatavana asennusvalmiina pakettina: aurinkopaneeliyhteys, sopiva kattoliitäntä/alusta, butyylitiiviste, 4 kpl GB-ruuveja vastaavassa vakiovärissä.
Wirplast värejä

Grafiitti, Harmaa, Kirsikanpunainen, Musta, Ruskea, Tiilenpunainen, Vihreä

Merkki

Wirplast

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT