ICOPALIN NESTEMUOVI SEALOFLEX ENDURA DETAIL 10 KG

Sealoflex Endura Detail on korkealaatuinen nestemuovi eli kaksikomponenttinen vedeneristysmassa, joka perustuu PMMA-teknologiaan. Tarkoitettu vain ammattikäyttöön.

Tuote soveltuu loiville katoille, pihakansille ja muihin vaativiin käyttökohteisiin, koska kovettuu nopeasti ja kestää hyvin kulutusta. Nestemuovi on sopiva tuote monenlaisiin tehtäviin sekä uudisrakentamisessa että saneerauskohteissa.

 

Avainominaisuudet:

· Saumaton

· Liuotinvapaa

· Elastinen, silloittaa halkeamat

· Tarttuu useille eri pinnoille

· Kovettuu nopeasti

· Erinomainen säänkestävyys

· Vahva ja kulutuksenkestävä

· Joustava myös alhaisissa lämpötiloissa

Nestemuovi vahvistetaan Sealoflex Endura –vahvikekankaalla. Sealoflex Endura Detail -nestemuovia on käytettävä tasaisilla pinnoilla ja vähintään 3 kg/m². Epätasaisilla pinnoilla menekki kasvaa. Tuotetta ei tule käyttää sateella tai jos sääennusteen mukaan on tulossa vesisateita.

Katalyyttia lisätään lämpötilan mukaan:

-5 °C – +5 °C 10 kg massaa + 0,60 kg katalyyttia (6 %)

+5 °C – +15 °C 10 kg massaa + 0,40 kg katalyyttia (4 %)

+15 °C – +40 °C 10 kg massaa + 0,20 kg katalyyttia (2 %)

Sealoflex Endura Detail -nestemuovia voidaan levittää -5 °C – +40 °C lämpötilassa. Alustan lämpötilan tulee olla välillä -5 °C – +50 °C sekä vähintään 3 °C kastepisteen yläpuolella. Suljetuissa tiloissa on huomioitava, että tilaan on järjestetty koneellinen ilmanvaihto ja ilman tulee vaihtua vähintään 7 kertaa tunnissa. Asentajan on käytettävä käyttöturvallisuustiedotteen mukaisia henkilökohtaisia suojavarusteita.

Merkki

Icopal

Käyttölämpötila

0-40 °C

Kappalepaino

10 kg

Tekninen hyväksyntä

CE-merkitty (ETAG 005

Paloluokka

Brooft(2)

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT