PARVEKEKATTOIKKUNA VELUX CABRIO

PARVEKEKATTOIKKUNA VELUX CABRIO

Kattokaltevuudelle 35–53°

Kattoikkuna vai parveke? VELUX CABRIO®ssa yhdistyvät mukavuus ja tyyli, sillä se muuttaa kattoikkunat parvekkeeksi muutamassa sekunnissa. Kattoparveke on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille lisää tilaa, valoa ja ilmaa, joka tekee kodin tai toimiston ympäristöstä vieläkin mukavamman.

Tuotetta on saatavana eri kokoja, jotka sopivat sekä vakio- että räätälöityihin kattoikkunoihin. Vakiokoot alkavat 80×180 cm:stä.

Materiaalit: Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut karmit ja elementit varmistavat kattoparvekkeen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Lasitus on valmistettu laadukkaasta iskunkestävästä lasista turvallisuuden ja kulutuksen varmistamiseksi.

Sisäpuolen viimeistelyvaihtoehdot: Saatavana valikoima pintakäsittelyjä, kuten luonnonpuuta ja modernia valkoista, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin.

Monikäyttöisyys: Parvekejärjestelmä avautuu helposti, jolloin kattoikkuna muuttuu parvekkeeksi tarjoten lisätilaa nauttiaksesi raikkaasta ilmasta ja panoraamanäkymistä.

Käyttömukavuus: Parvekeikkunaa on helppo avata ja sulkea käyttäjäystävällisten mekanismien ansiosta. Kaikki osat on testattu sujuvan toiminnan ja pitkäaikaisen luotettavuuden varmistamiseksi.

Energiatehokkuus: Eristetyt lasielementit ja Thermo-teknologia pienentävät ikkunan kautta tapahtuvaa lämpöhäviötä, mikä auttaa pitämään huoneen lämpimänä talvella ja viileänä kesällä ja vähentää samalla energiakustannuksia.

Valo ja ilmanvaihto: Suuret lasipinnat päästävät huoneeseen runsaasti luonnonvaloa ja tuulutus takaa raikkaamman ja puhtaamman ilmankierron.

Yksityisyys ja turvallisuus: Lasitus on varustettu vahvistetuilla lukitusjärjestelmillä turvallisuuden ja yksityisyyden varmistamiseksi. Turvallisuus ja yksityisyys on taattu. Laadukas lasi kestää sään ja fyysisen paineen.

Saatavana kolmessa koossa (L x K)

78×252, 94×252 ja 114×252

Soveltuvuus ja asennus

Kaikki mallit ovat saatavilla eri kokoisina, jotta varmistetaan niiden yhteensovittaminen erilaisten kattorakenteiden ja -materiaalien kanssa. Asennusta helpottavat nykyaikaiset asennusrungot ja yksityiskohtaiset ohjeet, jotka ovat voimassa olevien rakennusmääräysten mukaisia.

Huolto

Säännöllinen huolto on suositeltavaa kaikille malleille, siihen kuuluu tavallinen puhdistus ja kahvan mekanismin satunnainen voitelu tuotteen laadun ja pitkäikäisyyden säilyttämiseksi.

Merkki

Velux

Sarja

Ylhäältä ja alhaalta avautuva, ylhäältä avautuva

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT