Suojakatos Climalux Horizon

SUOJAKATOS CLIMALUX HORIZON ON ALUMIINIPROFIILEISTA KOOSTUVA ITSEKANTAVA JÄRJESTELMÄ

Climalux Horizon on suojakatoksen profiilijärjestelmä, jonka tukipylväiden väli voi olla enintään 5 metriä. Ilman välipylväitä budjettiystävällinen Climalux Horizon tarjoaa erinomaisen ja häiriöttömän puutarhanäkymän. Katon kaltevuus voi vaihdella välillä 5–10° (vakio 8°), ja järjestelmä sopii yhteen 8 mm tai 10 mm paksuisen karkaistun lasin tai 16 mm paksuisen polykarbonaatin kanssa. Climalux Horizon -suojakatokseen ei ole mahdollista asentaa Climacrown-kruunukorniisia.

Suojakatosjärjestelmä Climalux sopii parhaiten parvekkeen, terassin tai sisäpihan suojakatoksen rakentamiseen. Kokonaisuus on leikattu määräkokoon jo ennen toimitusta ja siksi rakenteen asentaminen on helpompaa. Climalux Horizonissa on nykyaikainen muotoilu ja rakenteen kiinnitykset eivät näy ulospäin.

Climalux Horizon -vakiokokonaisuus ei sisällä, mutta sopii yhteen Climaled-valoratkaisun ja Climaglide-kiskojärjestelmän kanssa. Kokonaisuuteen voidaan hankkia myös Skylux-rullaverhojärjestelmä, joka suojaa hyönteisiltä, suoralta auringonvalolta tai kylmältä tuulelta. Skylux-rullaverhot on kudottu laadukkaasta PVC-materiaalista ja päällystetty lasikuidulla. Rullaverhoja ohjataan kaukosäätimellä tai seinäkatkaisimella. Premium-järjestelmä voidaan myös automatisoida antureilla.

Leveys enintään 5 metriä

Takuu 10 vuotta

Premium-laatu edullisempaan hintaan

Piilokiinnitykset – ei näkyviä ruuveja ja pultteja

CLIMALUX-SUOJAKATOKSEN VÄRIVALIKOIMA

Alumiiniprofiilit on maalattu Qualicout-standardin mukaan, joten kyseessä on huoltoystävällinen järjestelmä. Vakioväreihin kuuluvat valkoinen RAL 9010 ja antrasiitinharmaa RAL 7016 ST.

Järjestelmään voidaan hankkia tilauksesta myös kermanvalkoinen RAL 9001, musta RAL 9005 ST, valkoinen alumiini RAL 9006 ST, harmaa alumiini RAL 9007 ST, RAI 9009 ST ja violetinpunainen RAL 3004.

Tavaramerkki

Skylux

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT