Suojakatos Climalux

SUOJAKATOS CLIMALUX ON ALUMIINIPROFIILEISTA KOOTTU ITSEKANTAVA JÄRJESTELMÄ

Climalux on suojakatoksen profiilijärjestelmä, joka valmistetaan yleensä asiakkaan antamien mittojen mukaisesti, mutta myös vakioratkaisujen tilaaminen on mahdollista. Climalux asennetaan itsekantavana järjestelmänä sillä edellytyksellä:

  • tukipylväiden väli on enintään 4,5 m;
  • pinnoitteena käytetään enintään 16 mm paksuista polykarbonaattia (voidaan korvata 8–10 mm karkaistulla lasilla);
  • rakenteen syvyys ei ylitä 4,5 metriä;
  • katon kallistuma on 5–10° (vakio 8°).

Suojakatosjärjestelmä Climalux sopii parhaiten parvekkeen, terassin tai sisäpihan suojakatoksen rakentamiseen. Kokonaisuus on leikattu määräkokoon jo ennen toimitusta ja siksi rakenteen asentaminen on helpompaa. Suojakatoksen asennuksessa kattoon tarkoitetut polykarbonaattilevyt voidaan korvata 8–10 mm paksulla karkaistulla lasilla. Climaluxin vakiosetti ei sisällä, mutta on yhteensopiva Climaled-valoratkaisun ja Climaglide-kiskojärjestelmän kanssa.

Enimmäissyvyys: 4,5 metriä

Takuu 10 vuotta

Premium-laatu edullisempaan hintaan

Mukautetut koot

CLIMALUX-SUOJAKATOKSEN VÄRIVALIKOIMA

Alumiiniprofiilit on maalattu Qualicout-standardin mukaan, joten kyseessä on huoltoystävällinen järjestelmä. Vakioväreihin kuuluvat valkoinen RAL 9010 ja antrasiitinharmaa RAL 7016 ST.

Järjestelmään voidaan hankkia tilauksesta myös kermanvalkoinen RAL 9001, musta RAL 9005 ST, valkoinen alumiini RAL 9006 ST, harmaa alumiini RAL 9007 ST, RAI 9009 ST ja violetinpunainen RAL 3004.

Tavaramerkki

Skylux

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT