Suojakatos Climax

LÄMPÖERISTETTY ITSEKANTAVA SUOJAKATOS CLIMAX

Terassikatto Climax on nykyaikaisesti muotoiltu itsekantava alumiiniprofiileista koostuva järjestelmä, joka antaa terassille tai parvekkeelle huomiota herättävän ulkomuodon. Climax-terassikatto on lämpöeristetty ja siksi kyseessä on energiaa säästävä rakenne.

Alumiini- ja sivupalkin profiilit on valmistettu pyöristetystä laatikko-osasta, joiden sisään voidaan laittaa huomattavia etäisyyksiä varten vahvistukseksi galvanoituja teräsputkia, joiden mitat ovat 60/40/2. Kantavien profiilien kummassakin päässä on tilaa alumiiniselle omegan muotoiselle liitäntäelementille. Kyseinen liitäntäelementti muodostaa yhteyden palkin ja sadevesikourujen sekä seinän sivun välillä ja mahdollistaa palkin sijoittamisen kulmassa sadevesikourujen tai seinän sivun suhteen. Maalattu alumiini on huoltovapaa ja koko Climax-alumiiniprofiilijärjestelmä on CE-hyväksytty.

Climax-suojakatoksesta tekee ainutlaatuisen:

  • lämpöeristetty rakenne mahdollistaa lämpimän talvipuutarhan rakentamisen;
  • esivalmistettu 16 mm tai 32 mm paksua polykarbonaattia tai karkaistua lasia varten;
  • katon kaltevuus voi olla välillä 5–45°;
  • itsekantava järjestelmä, jonka syvyys voi olla enintään 5,5 metriä.

Climaxin vakiokokonaisuus ei sisällä Climaled-valoratkaisua tai Climaglide-kiskojärjestelmää, mutta on yhteensopiva niiden kanssa.

Lämpöeristetty rakenne

Takuu 10 vuotta

Katon kaltevuus on 5–45°

Mukautetut koot

CLIMALUX-SUOJAKATOKSEN VÄRIVALIKOIMA

Alumiiniprofiilit on maalattu Qualicout-standardin mukaan, joten kyseessä on huoltoystävällinen järjestelmä. Vakioväreihin kuuluvat valkoinen RAL 9010 ja antrasiitinharmaa RAL 7016 ST.

Järjestelmään voidaan hankkia tilauksesta myös kermanvalkoinen RAL 9001, musta RAL 9005 ST, valkoinen alumiini RAL 9006 ST, harmaa alumiini RAL 9007 ST, RAI 9009 ST ja violetinpunainen RAL 3004.

Tavaramerkki

Skylux

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT