VELUXin KAKSOISJÄRJESTELMÄINEN KAUKO-OHJATTAVA KATTOIKKUNA

VELUXin KAKSOISJÄRJESTELMÄINEN KAUKO-OHJATTAVA KATTOIKKUNA

Kattokaltevuudelle 15–90°

VELUX INTEGRA -kaksoisjärjestelmäinen kauko-ohjattava kattoikkuna on kotiautomatiikan vallankumouksellinen tuote, joka tarjoaa yhtenäisen hallinnan sekä kattoikkunoille että muille kodin automaattisille toiminnoille. Kattoikkuna on moottorikäyttöinen ja virtalähteenä on sähkö. Laminoitu sisälasi ja kolminkertainen lasitus huolehtivat hyvästä äänieristyksestä ja sateen aiheuttaman melun vaimentamisesta. Voit tuulettaa huonettasi kattoikkunan kautta huonollakin säällä, avaa vain tuuletusluukku. Ikkunassa on sisäänrakennettu sadetunnistin, joka sulkee ikkunat sateen sattuessa. Ikkunan voi helposti avata 45 asteeseen, jolloin saat upean panoraamanäkymän.

SÄHKÖKÄYTTÖINEN:
Kauko-ohjattava kattoikkuna saa virtansa moottorista ja sitä voidaan käyttää sähköllä tai aurinkoenergialla.

AURINKOKENNOKÄYTTÖINEN:
Aurinkoenergialla toimivat ratkaisut eivät vaadi kattoikkunan kytkemistä sähköverkkoon, mikä tekee asennuksesta nopeamman ja helpomman.  Aurinkosähköelementti on ikkunan ulkopuolella.

Soveltuvuus: Suunniteltu toimimaan monenlaisten VELUX-tuotteiden sekä muiden tunnettujen tuotemerkkien kotiautomaatioratkaisujen kanssa.

Ohjaus: Keskeinen ohjauspaneeli tai sovellusohjaus älylaitteiden kautta, jolloin käyttäjä saa täydellisen hallinnan kotijärjestelmiinsä.

Asennus: Ammattimaista asennusta suositellaan, jotta voidaan varmistaa järjestelmän optimaalinen suorituskyky ja integrointi olemassa oleviin kotiautomaatioratkaisuihin.

Energiatehokkuus: Automaattinen lämpötilan ja valon säätö auttaa vähentämään energiakustannuksia ja lisäämään kotisi viihtyisyyttä.

Hätäilmoitukset: Järjestelmä voi havaita erityyppiset hätätilanteet, kuten savu- tai vesivuodot, ja lähettää hälytykset välittömästi.

Etähallinta: Mahdollisuus valvoa ja ohjata kotijärjestelmiä etäyhteydellä, mikä antaa mielenrauhaa ja lisää turvallisuutta.

Sisäpuolen viimeistelyvaihtoehdot: Luonnonpuu kirkkaalla lakkauksella, valkoiseksi maalattu tai huoltovapaa valkoinen polyuretaanipinnoite.

Saatavilla olevat koot:
78 x 98 cm, 78 x 118 cm, 78 x 160 cm, 78 x 180 cm, 94 x 98 cm, 94 x 118 cm, 94 x 140 cm, 94 x 160 cm, 114 x 118 cm, 114 x 140 cm, 114 x 160 cm 134 x 98 cm 134 x 140 134 x 160 cm 134 x 98 cm 134 x 140 134 x 160 cm

Soveltuvuus ja asennus
Kaikki mallit ovat saatavilla eri kokoisina, jotta varmistetaan niiden yhteensovittaminen erilaisten kattorakenteiden ja -materiaalien kanssa. Asennusta helpottavat nykyaikaiset asennusrungot ja yksityiskohtaiset ohjeet, jotka ovat voimassa olevien rakennusmääräysten mukaisia.

Huolto
Säännöllinen huolto on suositeltavaa kaikille malleille, siihen kuuluu tavallinen puhdistus ja kahvan mekanismin satunnainen voitelu tuotteen laadun ja pitkäikäisyyden säilyttämiseksi.

Merkki

Velux

Sarja

Ylhäältä ja alhaalta avautuva, ylhäältä avautuva

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT