VELUXin KATTOVALOKUPU

VELUXin KATTOVALOKUPU

Ilman lasitusta. Kattokaltevuus 0-15°.

VELUXin kattovalokupu on yksinkertainen kupuratkaisu muihin kuin asuintiloihin tai rakennuksiin, kuten varastoihin, autotalleihin, irtotiloihin tai pienempiin teollisuusrakennuksiin.

Korkeakiiltoinen polykarbonaattikupu kestää UV-säteilyä ja poikkeuksellisen hyvin mekaanisia vaikutuksia. Tuote on nopea ja helppo asentaa oman kiinnitysjärjestelmän ansiosta ja tuotteen materiaalit on valittu kestämään mahdollisimman pitkään.

Tämä kattovalokupu varmistaa päivänvalon saatavuuden katoksen läpi ja mallilla on mattapintainen kupoli, joten se vähentää puhdistus- ja huoltovaatimuksia sekä tarjoaa optimaalisen hajavalon sisätyöskentelyä varten.

SAATAVANA 2 ERI VERSIOTA:

KIINTEÄ
Kiinteä perusyksikkö sopii erinomaisesti päivänvalon tuomiseen sisään ilman lisäilmanvaihtoa.

SÄHKÖINEN ILMANVAIHTO
Sähköisesti tuuletettu karmi tarjoaa raitista ilmaa napin painalluksella.

  • Normaali päivänvaloalue
  • Standardi energiatehokkuus
  • Klassinen muotoilu

Lisätieto

Saatavissa seuraavissa koissa (L x K).

60×60, 80×80, 90×60, 90×90, 100×100, 120×90, 120×120, 150×100, 150×150

Soveltuvuus ja asennus

Kaikki mallit ovat saatavilla eri kokoisina, jotta varmistetaan niiden yhteensovittaminen erilaisten kattorakenteiden ja -materiaalien kanssa. Asennusta helpottavat nykyaikaiset asennusrungot ja yksityiskohtaiset ohjeet, jotka ovat voimassa olevien rakennusmääräysten mukaisia.

Huolto

Säännöllinen huolto on suositeltavaa kaikille malleille, siihen kuuluu tavallinen puhdistus ja kahvan mekanismin satunnainen voitelu tuotteen laadun ja pitkäikäisyyden säilyttämiseksi.

Merkki

Velux

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT