VELUXin SÄHKÖTOIMISET KATTOIKKUNAT

VELUXin SÄHKÖTOIMISET KATTOIKKUNAT

Sarja:
Ylhäältä avautuva
Ylhäältä ja alhaalta avautuva

Kattokaltevuudelle 15–90°

VELUXin kauko-ohjattava kattoikkuna on huippuluokan ratkaisu, jossa yhdistyvät mukavuus, tyyli ja teknologia. Käyttäjät voivat helposti hallita kattoikkunoitaan, olivatpa he kotona tai poissa. Saatavana on useita eri kokoja, jotka sopivat erilaisiin kattorakenteisiin ja tilavaatimuksiin.

SÄHKÖKÄYTTÖINEN:
Kauko-ohjattava kattoikkuna saa virtansa moottorista ja sitä voidaan käyttää sähköllä tai aurinkoenergialla.

AURINKOKENNOKÄYTTÖINEN:
Aurinkoenergialla toimivat ratkaisut eivät vaadi kattoikkunan kytkemistä sähköverkkoon, mikä tekee asennuksesta nopeamman ja helpomman.  Aurinkosähköelementti on ikkunan ulkopuolella.

Ohjaus: Kauko-ohjattava järjestelmä, jota voidaan ohjata mukana tulevalla kaukosäätimellä tai älylaitteen kautta VELUX-sovelluksen avulla.

Energiatehokkuus: Korkea lämpöeristystaso auttaa vähentämään kodin energiakustannuksia ja samalla ylläpitämään miellyttävää lämpötilaa.

Asennus: Ammattitaitoinen asiantuntija asentaa kattoikkunat helposti ja nopeasti sekä varmistaa järjestelmän asianmukaisen toimimisen.

Automaattinen ilmastointisäätö: Kehittyneet anturit havaitsevat ilmanlaadun sekä lämpötilan muutokset ja säätävät ikkunan avautumista automaattisesti.

Turvallisuus: Integroidut turvaominaisuudet suojaavat kotia luvattomalta pääsyltä.

Älykoti-integraatio: Yhteensopivuus useimpien älykotijärjestelmien kanssa mahdollistaa helpon integroinnin ja automaattiset ohjaimet.

Säänkestävä: Suunniteltu kestämään monenlaisia sääolosuhteita, varmistaen pitkän käyttöiän ja vähäisen huollon.

Sisäpuolen viimeistelyvaihtoehdot: Luonnonpuu kirkkaalla lakkauksella, valkoiseksi maalattu tai huoltovapaa valkoinen polyuretaanipinnoite.

Saatavilla olevat koot:

78 x 98 cm, 78 x 118 cm, 78 x 160 cm, 78 x 180 cm, 94 x 98 cm, 94 x 118 cm, 94 x 140 cm, 94 x 160 cm, 114 x 118 cm, 114 x 140 cm, 114 x 160 cm 134 x 98 cm 134 x 140 134 x 160 cm 134 x 98 cm 134 x 140 134 x 160 cm

Soveltuvuus ja asennus

Kaikki mallit ovat saatavilla eri kokoisina, jotta varmistetaan niiden yhteensovittaminen erilaisten kattorakenteiden ja -materiaalien kanssa. Asennusta helpottavat nykyaikaiset asennusrungot ja yksityiskohtaiset ohjeet, jotka ovat voimassa olevien rakennusmääräysten mukaisia.

Huolto

Säännöllinen huolto on suositeltavaa kaikille malleille, siihen kuuluu tavallinen puhdistus ja kahvan mekanismin satunnainen voitelu tuotteen laadun ja pitkäikäisyyden säilyttämiseksi.

Merkki

Velux

Sarja

Ylhäältä ja alhaalta avautuva, ylhäältä avautuva

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT