VELUXin SAVUNPOISTOIKKUNA LASITUKSELLA

VELUXin SAVUNPOISTOIKKUNA LASITUKSELLA

Kattokaltevuudelle 0–15°

Lasitettu savupoistoikkuna on kehitetty täyttämään turvallisuusvaatimukset ja tarjoamaan samalla mukavuutta rakennuksen käyttäjille. Tulipalon sattuessa ikkuna avautuu automaattisesti 60 sekunnissa, päästääkseen savun ja muut haitalliset kaasut ulos. Täydellinen valinta portaikkoihin ja lisärakennuksiin.

VELUXin savunpoisto- ja integroiduilla moottorilla varustetuilla tasakattoikkunoilla on CE-merkintä savu- ja palokaasuja poistavien ikkunaluukkujen eurooppalaisen standardin EN 12101-2 mukaisesti.

Savunpoistoikkunan yläosa aukeaa jopa 50 cm aikakriittisissä tilanteissa ja päivittäistä ilmanvaihtoa varten sitä voidaan avata 15 cm.

Lasitetussa savunpoistoikkunassa käytetty vankka polykarbonaatti- eli akryylimateriaali on käytännöllisesti katsoen läpäisemätön rakeiden ja muiden äärimmäisten sääolojen aiheuttamille vaurioille.

Läpinäkyvä kupu
Läpinäkyvä pinta tarjoaa selkeät näkymät ulos ja päästää sisään paljon päivänvaloa.

Läpinäkymätön kupu
Läpinäkymätön kupu päästää päivänvaloa ja parantaa yksityisyyttä.

Tuotteen edut:

  • AA paloluokiteltu
  • Testattu ja sertifioitu standardin EN ISO 12101-2 mukaan
  • Varustettu kaksikerroksisella eristyslasilla
  • Mahdollisuus päivittäiseen ilmanvaihtoon

Saatavana kahdessa koossa (L x K)

100×100 ja 120×120.

Soveltuvuus ja asennus

Kaikki mallit ovat saatavilla eri kokoisina, jotta varmistetaan niiden yhteensovittaminen erilaisten kattorakenteiden ja -materiaalien kanssa. Asennusta helpottavat nykyaikaiset asennusrungot ja yksityiskohtaiset ohjeet, jotka ovat voimassa olevien rakennusmääräysten mukaisia.

Huolto

Säännöllinen huolto on suositeltavaa kaikille malleille, siihen kuuluu tavallinen puhdistus ja kahvan mekanismin satunnainen voitelu tuotteen laadun ja pitkäikäisyyden säilyttämiseksi.

Merkki

Velux

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT