VELUXin TASAKATON IKKUNA SUORALLA LASILLA

VELUXin TASAKATON IKKUNA SUORALLA LASILLA

Uuden sukupolven yläosassa on tyylikäs ja palkittu reunasta reunaan ulottuva lasi ja se tarjoaa erinomaisen teknisen suorituskyvyn. Kattokaltevuudelle 2–15°. Ulompi lasi on karkaistu ja säänkestävä, joten se suojaa luotettavasti säältä ja antaa mielenrauhaa.

Ikkunalasin U-arvo on 1,0-1,2 W/m²K, mikä takaa lämmöneristyksen myös kylmimmissä olosuhteissa.

Ainutlaatuinen ikkunarakenne ohuella karmilla ja näkymättömällä puitteella maksimaalista päivänvaloa varten. Valkoisen polyuretaanin pinta on huoltovapaa ja laminoitu lasiyksikkö varmistaa turvallisuuden.

Valittavissa kaksi- tai kolmikertaisella lasituksella erinomaisen energiatehokkuuden ja äänenvaimennuksen takaamiseksi.

SAATAVANA 3 ERI MALLIA:

KIINTEÄ
Kiinteä perusyksikkö sopii erinomaisesti päivänvalon tuomiseen sisään ilman lisäilmanvaihtoa. Perusyksikkö on optimoitu verhojen huomaamatonta asentamista varten, mutta ei kuitenkaan vähennä sisään tulevaa päivänvaloa. Se on myös murtosuojattu, luokka 2 standardin EN 1627 mukaan.

SÄHKÖINEN ILMANVAIHTO
Sähköisesti tuuletettu karmi tarjoaa raitista ilmaa napin painalluksella. Sen mukana tulee esiasennettu sadetunnistin, ja se on yhteensopiva VELUX ACTIVEn kanssa. Moottori on integroitu karmiin ja perusyksikkö on optimoitu verhojen huomaamatonta asennusta varten.

AURINKOKENNOKÄYTTÖINEN
Uusi aurinkokennokäyttöinen malli toimii täysin auringolla ja se voidaan asentaa mille tahansa tasakatolle. Kaapeleita ei tarvita. Eikö aurinko paista? Ei hätää! Akku latautuu myös pilvisellä säällä. Mukana valmiiksi asennettu sadetunnistin. Mukana valmiiksi paritettu kauko-ohjain. Lisää aurinkokennokäyttöinen verho täydellistä kokonaisratkaisua varten. Täysin yhteensopiva VELUX App Controlin ja VELUX ACTIVE with NETATMO kanssa.

Saatavissa seuraavissa koissa (L x K).

60×60, 80×80, 90×60, 90×90, 100×100, 120×90, 120×120, 150×80, 150×100, 150X120, 150X150, 200X100 ja 200X60

Soveltuvuus ja asennus

Kaikki mallit ovat saatavilla eri kokoisina, jotta varmistetaan niiden yhteensovittaminen erilaisten kattorakenteiden ja -materiaalien kanssa. Asennusta helpottavat nykyaikaiset asennusrungot ja yksityiskohtaiset ohjeet, jotka ovat voimassa olevien rakennusmääräysten mukaisia.

Huolto

Säännöllinen huolto on suositeltavaa kaikille malleille, siihen kuuluu tavallinen puhdistus ja kahvan mekanismin satunnainen voitelu tuotteen laadun ja pitkäikäisyyden säilyttämiseksi.

Merkki

Velux

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT