VELUX

Anna kodillesi täysin uusi ilme Velux-ikkunoiden avulla

Löydä lisää valoa ja mukavuutta kotiisi Velux-ikkunoilla, jotka tekevät arjen hetkistä erityisiä. Ne tarjoavat innovatiivisia ratkaisuja ja takaavat miellyttävän sisäilmaston. Velux, ikkunoiden pitkäaikainen asiantuntija, yhdistää käytännöllisyyden ja kauniin muotoilun parantaakseen elämänlaatua kotona.

Jo yli 80 vuoden ajan on Velux luonut parempia sisäympäristöjä tuomalla päivänvaloa ja raitista ilmaa koteihin ja muihin rakennuksiin ympäri maailmaa. Tärkeimpiä tuotteita ovat kattoikkunat, tasakaton kattoikkunat ja liikerakennusten kattoikkunat, mukaan lukien anturiohjatut, kaukosäädettävät ja älykotijärjestelmät.

Tutustu VELUXin laajaan valikoimaan ja löydä juuri tarvitsemasi ratkaisu, olipa se sitten tyylikäs puukehys tai moderni, huoltovapaa vaihtoehto. Monipuolisesta valikoimasta löydät klassisen näköisten ikkunoiden lisäksi myös uusimpia teknisiä ratkaisuja. Paranna asuinympäristösi laatua tuomalla sisään enemmän valoa ja ilmaa ja löydä taivaan kauneus, josta voit nauttia joka päivä.

renewable-energy-icon

ENERGIANSÄÄSTÖ

Ikkunat on suunniteltu energiatehokkaiksi ja ne vähentävät lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia. Kehittyneet lasitukset auttavat säilyttämään lämpöä talvella ja hallitsemaan lämpötiloja kesällä.

soundproof-icon

ÄÄNIERISTYS

Velux-ikkunat takaavat hyvän äänieristyksen, joten sisäympäristö on rauhallinen ja yksityinen. Kehittynyt rakenne ja laadukkaat materiaalit vähentävät ulkoisen melun aiheuttamaa häiriötä.

different-icon

MONIPUOLISUUS

Monipuolinen valikoima tyylikkäitä ja käytännöllisiä malleja, jotka sopivat erilaisiin rakennustyyleihin. Saatavana useita eri runkomateriaaleja, värejä ja malleja.

verified

LAATU

Turvallisuus näkyy ikkunoiden muotoilussa, sillä ne on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Lisäksi ikkunat on varustettu älykkäillä ja luotettavilla lukitusjärjestelmillä.

Viisas investointi kodin mukavuuteen ja energiatehokkuuteen

Kattoikkunat ovat muutakin kuin pelkkää lasia ja kehystä katolla, ne ovat käytännöllisiä välineitä, jotka parantavat merkittävästi kodin energiatehokkuutta, ilmanlaatua ja yleistä mukavuutta. Jos suunnittelet kotisi kunnostamista tai uuden rakentamista, suosittelemme lämpimästi harkitsemaan kattoikkunoiden lisäämistä hankkeeseen. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Kattoikkunat tarjoavat erinomaisen ilmanvaihdon erityisesti korkeissa huoneissa, joissa lämmin ilma kerääntyy katon alle. Avattavat kattoikkunat päästävät lämpimän ilman pois huoneesta ja tuovat samalla raitista ilmaa sisään, mikä auttaa pitämään huoneen miellyttävän viileänä kesällä ja vähentää kondensaatiota talvella. Tämä ei ainoastaan paranna ilmanlaatua, vaan auttaa myös ehkäisemään hometta ja kosteutta.

INSPIRAATIO

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT