Kuitusementtinen ulkoverhouspaneeli Cedral

Cedral Click

Cedral Click verhouspaneeli on ponttiliitoksella ja piilokiinnikkeisiin perustuva järjestelmä, jonka avulla voit luoda nykyaikaisen ja tasaisen näköisen julkisivun.

Cedral Classic

Cedral Classic verhouspaneeli on limittäin asennettava järjestelmä, joka antaa rakennukselle perinteisemmän ilmeen. Verhouspaneelien asennuksessa käytetään erikoisruuveja, joissa on maalattu pää.

cedral-click

Pituus 3600 mm

Leveys 186 mm

Paksuus 12 mm

Verhouspaneelin paino 12.2 kg

cedral-lap-woodsmooth-400x320-1

Pituus 3600 mm

Leveys 190 mm

Paksuus 10 mm

Verhouspaneelin paino
11.2 kg

Kuitusementtinen ulkoverhouspaneeli 

Kuitusementtinen Cedral ulkoverhouspaneeli on helposti asennettava ja vähäistä huoltoa vaativa nykyaikainen julkisivu-materiaali.
Cedral-tuotemerkin tunnetut ulkoverhouspaneelit jäljittelevät ulkonäöltään puuta, mutta ovat ominaisuuksiltaan täysin erilaista materiaalia. Kuitusementti on aineosien yksinkertainen yhdistelmä, sen koostumukseen kuuluvat sementti, hiekka, selluloosa- sekä tekstiilikuidut ja vesi. Kuitujen ansiosta kuitusementti onkin kestävä ja siitä syystä myös ympäristöystävällinen materiaali.

ulkoverhouspaneeli-Cedral

Kuitusementtinen ulkoverhouspaneeli soveltuu hyvin uudis- tai saneerauskohteiden julkisivumateriaaliksi. Cedral ulkoverhouspaneelit maalataan tehtaalla, jonka jälkeen lisäsävytys ei ole enää tarpeellista. Värikartalla on 30 eri värisävyä ja saatavilla on myös samanvärisiä lisätarvikkeita. Kuitusementtisen ulkoverhouspaneelin suurin etu on vähäinen tai lähes olematon huoltotarve. Ulkoverhousta ei tarvitse maalata muutaman vuoden välein tai huolehtia sammaleista sekä sateista, samalla kun klassinen puupanelointi vaatii edellämainittua huoltoa. Puu- ja kuitusementtiverhouksen tarkempi vertailu löytyy artikkelista „Ulkoverhouspaneeli, joko puu tai kuitusementtilevy?

Cedral ulkoverhouspaneeli on moderni ja muotoilun osalta joustava valinta. Paneeleja on kahta profiilia – Cedral Click ja Cedral Classic. Molempia profiileja on saatavilla sekä sileällä että puukuvioisella pintaviimeistelyllä.

6 syytä, miksi Cedral kuitusementtinen verhouspaneeli on paras valinta

Monipuolinen-icon Helppo asentaa – Verhouspaneelin asennus ja käsittely ei vaadi erikoisosaamista. Ulkoverhous rakennetaan erikoisalumiiniprofiileille, jotka takaavat julkisivun tuulettumisen. Asennusohjeiden avulla lähes jokainen pystyy rakentamaan julkisivun valmiiksi.

Kestävyys-icon Säänkestävä ja pitkäikäinen – Kuitusementti kestää kaikkia sääolosuhteita alimmista miinusasteista korkeaan helteeseen, se salli suoraa auringonvaloa ja kosteita sateita. Toisin kun puu- tai vinyyliverhous, nämä ulkoverhouspaneelit eivät turpoa eikä kutistu lämpötilan muutosten tai kosteuden vuoksi.

clean Huoltovapaa – Kuitusementtinen ulkoverhous pysyy sellaisenaan eikä vaadi huoltomaalausta muutaman vuoden välein. Tarvittaessa pestävä painepesurilla (max 80 bar).

paint-roller-(1) Haalistumaton väri – Kestää UV-säteilyä ja verhouspaneelit ovat tehdasmaalattuja saapuessaan työmaalle. Laaja värivalikoima (20+ värisävyä).

tulekindel-1 Palonkestävä: erinomainen A paloluokka – kuitusementtiset ulkoverhouspaneelit ovat täysin tulenkestäviä eli syttymättömiä ja täyttävät palonkestävyysluokan A2, s1-d0 eli eivät edistä tulen leviämistä.

Pitkäikäisyys-icon Materiaalitakuu 10 vuotta – Kuitusementtinen ulkoverhouspaneeli on vedenkestävä, lahoamaton, homeenkestävä sekä altistumaton kaikille eläville organismeille, kuten bakteereille ja tuholaisille.

Ulkoverhouspaneelien asennus

Cedral ulkoverhouspaneelit asennetaan tuulettuvan julkisivujärjestelmän periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että ilma tulee sisään verhousmateriaalin seinärakenteen alapuolelta ja poistuu ulkoverhousjärjestelmän yläosasta. Rakennuksen seinän ja julkisivun välissä kiertävä ilma poistaa rakenteeseen kerääntyvän kosteuden ja pidentää merkittävästi rakennuksen käyttöikää. Cedral ulkoverhouspaneelien asennuksen helpottamiseksi on luotu yksinkertainen alumiiniprofiileihin perustuva järjestelmä, jolla voidaan ratkaista kaikenlaiset kulmat ja nurkat siistin näköisesti. Alumiiniprofiilit ovat saatavilla Cedral ulkoverhouspaneelien väreissä.

Kuitusementtistä verhouspaneelia voidaan leikata kotona kotitalouksissa olevilla työkaluilla, kuten käsisahalla, leikkurilla, sähkösahalla tai pyörösahalla. Suosittelemme materiaalin leikkaamiseen timanttiteraa. Kuitusementtipaneeleja leikattaessa vapautuu suuri määrä pölyä, joten suosittelemme materiaalin leikkaamista ja poraamista kuivissa ja hyvin tuuletetuissa olosuhteissa.

Cedralin värivalikoima, lisätiedot ja dokumentit ovat löydettävissä tuotesivuilta

Pyydä meiltä ILMAISIA Cedral ulkoverhouspaneelien näytteitä jotta näkisit tuotteen omalla silmällä.

Pyydä tarjous

    Pyydä ilmaisia Cedral mallipaloja
    Valitse toimitustapa

    Yhteystiedot