Kuitusementtinen ulkoverhouspaneeli Cedral

Cedral Click

Cedral Click verhouspaneeli on ponttiliitoksella ja piilokiinnikkeisiin perustuva järjestelmä, jonka avulla voit luoda nykyaikaisen ja tasaisen näköisen julkisivun.

Cedral Classic

Cedral Classic verhouspaneeli on limittäin asennettava järjestelmä, joka antaa rakennukselle periteisemmän ilmeen. Verhouspaneelien asennuksessa käytetään erikoisruuveja, joissa on maalattu pää.

cedral-click

Pituus 3600 mm

Leveys 186 mm

Paksuus 12 mm

Verhouspaneelin paino 12.2 kg

cedral-lap-woodsmooth-400x320-1

Pituus 3600 mm

Leveys 190 mm

Paksuus 10 mm

Verhouspaneelin paino
11.2 kg

Kuitusementtinen ulkoverhouspaneeli 

Kuitusementtinen Cedral ulkoverhouspaneeli on helposti asennettava ja vähäistä huoltoa vaativa julkisivumateriaali.
Cedral ulkoverhouspaneeli on moderni julkisivumateriaali. Se on valmistettu kuitusementistä, mutta samalla näyttää omakotitaloissa tavalliselta puuverhoukselta. Cedral-tuotemerkin tunnetut ulkoverhouspaneelit jäljittelevät ulkonäöltään puuta, mutta ovat ominaisuuksiltaan kaksi hyvin erilaista materiaalia. Kuten nimikin jo osittain paljastaa, kuitusementti on useiden materiaalien yhdistelmä, mukaan lukien sementti, hiekka, selluloosa- ja tekstiilikuidut sekä vesi. Ainesosien ansiosta kuitusementti on kestävä ja ympäristöystävällinen materiaali.

ulkoverhouspaneeli-Cedral

Kuitusementtinen ulkoverhouspaneeli soveltuu hyvin uudis- tai saneerauskohteiden julkisivumateriaaliksi. Cedral ulkoverhouspaneelit maalataan tehtaalla, jonka jälkeen lisäsävytys ei ole enään tarpeellista. Voit valita vähintään 30 eri värisävyä ja saatavilla on myös samanvärisiä lisätarvikkeita. Kuitusementtisen ulkoverhouspaneelin suurin etu on vähäinen tai lähes olematon huoltotarve. Materiaalia ei tarvitse maatata muutaman vuoden välein tai murehtia sammaleista ja sateista, mutta laajasti levinnyt klassinen puupanelointi vaatii edellämainittuja toimintoja. Puu- ja kuitusementtiverhouksen tarkempi vertailu löytyy artikkelista „Ulkoverhouspaneeli, joko puu tai kuitusementtilevy?

Cedral ulkoverhouspaneeli on moderni ja designin puolesta joustava valinta. Paneeleista on saatavilla kaksi eri profiilia – Cedral Click ja Cedral Classsic. Molempia profiileja on saatavilla sekä sileällä että puukuvioisella pinnalla.

6 syytä miksi cedralin kuitusementtinen verhouspaneeli on parempi muista vaihtoehdoista

Monipuolinen-icon Monipuolinen-icon Helppo asentaa – Cedralin asennus ja käsittely ei vaadi erikoisosaamista. Ulkoverhous voidaan rakentaa erikoisalumiiniprofiileille mikä tekee lopputuloksesta täydellisen. Asennusohjeiden avulla voi jokainen rakentaa kauniin julkisivun valmiiksi.

Kestävyys-icon Säänkestävä ja kestävä – kuitusementti kestää kaikkia sääolosuhteita korkeista miinusasteista korkeaan helteeseen, samalla kestäen myös suoraa auringonvaloa ja erilaisia sateita. Toisin kun puu- tai vinyyliverhous, nämä ulkoverhouspaneelit eivät turpoa tai kutistu lämpötilan muutosten tai kosteuden vuoksi.

clean Huoltovapaa – kuitusementtinen ulkoverhouspaneeli ei vaadi maalausta muutaman vuoden välein eikä murehtimista sammaleista ja sateista.

paint-roller-(1) Haalistumaton väri – Laaja värivalikoima (20+ värisävyä). Materiaalia ei tarvitse ylimaalata työmaalla.

tulekindel-1 Palonkestävä – A Paloluokka – kuitusementtiset ulkoverhouspaneelit ovat täysin tulenkestäviä eli syttymättömiä ja täyttävät palonkestävyysluokan A2, s1-d0 – eivät edistä tulen leviämistä.

Pitkäikäisyys-icon Materiaalitakuu 10 vuotta – Kuitusementtinen ulkoverhouspaneeli on vedenkestävä, lahoamaton, homeenkestävä ja kestää kaikkia bakteereja ja hyönteisiä.

Ulkoverhouspaneelien asennus

Cedral ulkoverhouspaneelit asennetaan tuulettuvan julkisivujärjestelmän periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että ilma tulee sisään verhousmateriaalin seinärakenteen alapuolelta ja poistuu ulkoverhousjärjestelmän yläosasta. Rakennuksen seinän ja julkisivun välissä kiertävä ilma poistaa rakenteeseen kerääntyvän kosteuden ja pidentää merkittävästi rakennuksen käyttöikää. Cedral ulkoverhouspaneelien asennuksen helpottamiseksi on luotu yksinkertainen alumiiniprofiileihin perustuva järjestelmä, jolla voidaan ratkaista kaikenlaiset kulmat ja nurkat siistin näköisesti. Alumiiniprofiilit ovat saatavilla Cedral ulkoverhouspaneelien väreissä.

Kuitusementtistä verhouspaneelia voidaan leikata kotona kotitalouksissa olevilla työkaluilla, kuten käsisahalla, leikkurilla, sähkösahalla tai pyörösahalla. Suosittelemme materiaalin leikkaamiseen timanttileikkauslaikkoja. Kuitusementtipaneeleja leikattaessa vapautuu suuri määrä pölyä, joten suosittelemme materiaalin leikkaamista ja poraamista kuivissa ja hyvin tuuletetuissa olosuhteissa.

Cedralin värivalikoima, lisätiedot ja dokumentit ovat löydettävissä tuotesivuilta

Pyydä meiltä ILMAISIA Cedral ulkoverhouspaneelien näytteitä jotta näkisit tuotteen omalla silmällä.

Pyydä tarjous

    Pyydä ilmaisia Cedral mallipaloja
    Valitse toimitustapa

    Yhteystiedot