Foamglas® F-sarja 600×450 mm

Foamglas® F-sarjan laatoilla on kaikkien Foamglas®-tuotteiden korkein puristuslujuus, ja niitä käytetään erittäin suurta puristuslujuutta vaativien lattioiden tai kattojen, kuten konekäyttöisten kattojen, rakentamiseen. F-sarjan eristyksen lämmönsäätö on 0,050 W / (m · K) ja suurin puristuslujuus 1600 kPa, ja tuote on myös täysin vesitiivis ja kosteudenkestävä.

Slabs-laatoista puuttuu päällimmäinen bitumikerros ja materiaalia käytetään koko rakennuksen sisä- ja ulkoreunassa.

Tapered-laatat valmistetaan erikoistilauksena käyttäen alkuperäisiä arkkitehdin CAD-piirustuksia, jotta saadaan luotua kallistuksiltaan ja kooltaan tarkka eristys tietylle rakennukselle. Laatat numeroidaan tehtaalla asennuspaikan mukaan. Yläpinnalle leimattu nuoli osoittaa kaventumissuunnan.

Ready-eristystuotteissa on tehdasasennettu ylin bitumikerros, jonka avulla voit asentaa hydroeristyksen esimerkiksi polttimella.

Vaahtolasi on lähes 100 % puhtaasta lasista valmistettu eristysmateriaali, joka saadaan monimutkaisen tuotantoprosessin aikana, muodostaen erikokoisia lasikehyksisiä paneeleita. Paneelin sisäpuoli muodostuu hiilidioksidilla (CO2) täytetyistä ja suljetuista kennoista. Vaahtolasia käytetään yleisesti rakennuksissa, joissa kosteudenkestävyys on tärkeää, kuten vedenkäsittelylaitoksissa, uima-altaissa, viherkatoksissa jne, suurikuormituksisilla katoilla kuten parkkikatoilla, aurinkokatoilla, koneiden katoilla jne. tai maanalaisessa lattiaeristyksessä.

FOAMGLAS® F-sarja

Foamglas® F-sarjan eristeet on valmistettu erityisesti lajitellusta uudelleenkäytettävästä lasista (≥ 60 %) ja luonnollisista raaka-aineista, kuten hiekasta, dolomiitista ja kalkista. Materiaali:

 • Vedenpitävä ja kosteudenkestävä
 • Estää jyrsijöiden ja hyönteisten pääsyn
 • Kestää kemiallisia yhdisteitä, myös happoa
 • Helppo käsitellä
 • Palamaton
 • Vesihöyryä läpäisemätön
 • Mitoiltaan vakaa
 • Ekologinen
 • Radonia eristävä
Paksuus

Slabs 40-180 mm; Tapered levy 60-160 mm

Mitat

600×450 mm

Tiheys

165 kg/m³

Puristuslujuus

≥ 1600 kPa

Lambda eli lämmönjohtavuuskerroin (λ)

≤ 0,050 W/(m·K)

Vesihöyryn läpäisevyys standardin EN ISO 10456 mukaisesti

μ = ∞

Hygroskooppisuus eli kosteuden imeytyminen

0

Tulenkestävyys (EN 13501-1)

Euroluokkaa A1 vastaava materiaali, palamaton, ei myrkyllisiä höyryjä

Sulamispiste (DIN 4102-17)

>1000 °C

Lämpötilan kestävyysrajat

-265°C – +430°C

Lämpölaajenemiskerroin (EN 13471)

9 x 10-6 K-1

Pyydä tarjous


  YHTEYSTIEDOT