Foamglas® T3+ sarja 600×450 mm

Foamglas® T3+ -sarjan laatat tarjoavat kaikki vaahtolasin tärkeimmät edut – pitkäaikainen lämpötehokkuus, erinomainen puristuslujuus ja palamattomuus. T3+ -sarjan eristys on suosittua seinien ja kattojen eristämisessä. T3+ -sarjan eristyksen lämmönjohtavuus on 0,036 W / (m · K) ja UDL:n puristuslujuus ≥ 500 kPa, ja tuote on myös täysin vesitiivis ja kosteudenkestävä.

Slabs-laatoista puuttuu päällimmäinen bitumikerros ja materiaalia käytetään koko rakennuksen sisä- ja ulkoreunassa.

Tapered-laatat valmistetaan erikoistilauksena käyttäen alkuperäisiä arkkitehdin CAD-piirustuksia, jotta luodaan kallistuksiltaan ja kooltaan tarkka eristys tietylle rakennukselle. Laatat numeroidaan tehtaalla asennuspaikan mukaan. Yläpinnalle leimattu nuoli osoittaa kaventumissuunnan.

Ready-eristystuotteissa on tehdasasennettu ylin bitumikerros, jonka avulla voit asentaa hydroeristyksen esimerkiksi polttimella.

Vaahtolasi on lähes 100 % puhtaasta lasista valmistettu eristysmateriaali, joka saadaan monimutkaisen tuotantoprosessin aikana, muodostaen erikokoisia lasikehyksisiä paneeleita. Paneelin sisäpuoli muodostuu hiilidioksidilla (CO2) täytetyistä ja suljetuista kennoista. Vaahtolasia käytetään yleisesti rakennuksissa, joissa kosteudenkestävyys on tärkeää, kuten vedenkäsittelylaitoksissa, uima-altaissa, viherkatoksissa jne, suurikuormituksisilla katoilla kuten parkkikatoilla, aurinkokatoilla, koneiden katoilla jne. tai maanalaisessa lattiaeristyksessä.

FOAMGLAS® T3-sarja

Foamglas® T3-sarjan eristeet on valmistettu erityisesti lajitellusta uudelleenkäytettävästä lasista (≥ 60 %) ja luonnollisista raaka-aineista, kuten hiekasta, dolomiitista ja kalkista. Materiaali:

 • Vedenpitävä ja kosteudenkestävä
 • Estää jyrsijöiden ja hyönteisten pääsyn
 • Kestää kemiallisia yhdisteitä, myös happoa
 • Helppo käsitellä
 • Palamaton
 • Vesihöyryä läpäisemätön
 • Mitoiltaan vakaa
 • Ekologinen
 • Radonia eristävä
Paksuus

Slabs 40-200 mm; Tampered levy 60-200 mm

Mitat

600×450 mm

Tiheys

100 kg/m³

Puristuslujuus

≥ 500 kPa

Lambda eli lämmönjohtavuuskerroin (λ)

≤ 0,036 W/(m·K)

Vesihöyryn läpäisevyys standardin EN ISO 10456 mukaisesti

μ = ∞

Hygroskooppisuus eli kosteuden imeytyminen

0

Tulenkestävyys (EN 13501-1)

Euroluokkaa A1 vastaava materiaali, palamaton, ei myrkyllisiä höyryjä

Sulamispiste (DIN 4102-17)

>1000 °C

Lämpötilan kestävyysrajat

-265°C – +430°C

Lämpölaajenemiskerroin (EN 13471)

9 x 10-6 K-1

Pyydä tarjous


  YHTEYSTIEDOT