IKO Cambridge Xtreme 9.5°

IKO Cambridge Xtreme 9.5 ° on paras vaihtoehto muotoilultaan täydellisen paanukaton rakentamiseen, riippumatta siitä, onko suunnitelmissa perinteinen asuintalo tai näyttävä designtalo. Perinteisen paanukaton suositeltava kaltevuus on 15 ° – 85 °, mutta Cambridge Xtreme 9,5 ° ylittää tämän minimi kaltevuuden vaatimuksen. Cambridge Xtreme 9.5 ° voidaan, toisin kuin muut palahuovat, asentaa kattoihin, jotka ovat 9,5 °. Jos kaltevuuskulma on iso, voidaan tätä huippuluokan itseliimautuvaa palahuopaa käyttää jopa pystyseinien peittämiseen!

Cambridge Xtreme 9.5 ° mahdollistaa muodollaan hyvin erilaisten kattojen päällystämisen: yksinkertaisesta harjakatosta erilaisiin torni rakenteisiin, välikerroksista julkisivuun jne. Sen lisäksi on Cambridge Xtreme 9.5 ° turvallinen ja kestävä valinta myös haasteellisissa sää olosuhteissa.

 Cambridge Xtreme 9.5 ° kattopaanujen tilauksen minimimäärä on 140 m2.

IKO CAMBRIDGE XTREME 9.5° LAMINOITUJEN KATTOPAANUJEN EDUT:

  • Ainutlaatuinen itseliimautuva laminoitu kattopaanu.
  • Cambridge Xtreme 9,5 ° sarjan palahuovat soveltuvat käytettäväksi myös äärimmäisessä katon kaltevuuskulmassa 9,5 ° – 90 °.
  • Kestää voimakkaan tuulen ja rankkasateen.
  • Enintään 30 vuoden takuu, josta 15 vuotta on katettu platina takuulla.

Platina takuu kattaa valmistajan materiaalin puutteista johtuvat kustannukset, mm. materiaali-, kuljetus-, jäte kuljetuksen, työvoimakustannukset jne.

Tavaramerkki

IKO

ASENNUSOHJEET

Asennus alkaa puu- tai betonialusrakenteeseen vesitiiviin IKO aluskatteen kiinnittämisestä. Sen jälkeen kiinnitetään bitumipaanut nauloilla. Naulojen menekki on 35 kpl/m².

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT