Katto- ja julkisivulevyt Cedral Slates

Katto- ja julkisivulevyt Cedral Slates ovat kooltaan pienempiä kuitusementtilevyjä jotka tunnettiin aikaisemmin Dacora-nimellä. Saatavilla laaja koko-, muoto- sekä värivalikoima. Kuitusementtilevyjen limittyvä asennustapa luo katosta ja julkisivusta yhtenäisen kokonaisuuden, joka antaa rakennukselle nykyaikaisen ja tyylikkään ilmeen. Ei ole väliä valitsetko neliön- vai suorakulman muotoisen, suorakulmaisen vai ulkonevalla reunalla varustetun levyn, kaikki 20 – 60 cm kokoiset levyt soveltuvat täydellisesti minkä tahansa kokoisiin pintoihin.

PIENTEN KUITUSEMENTTILEVYJEN EDUT

  • Kevyillä levyillä voidaan päällystää myös kevyitä runkorakenteita, ilman lisätukia. Se on täydellinen ratkaisu rakennusten entisöinnissä, koska tämä ei edellytä rakenteiden erikseen lujittamista.
  • Kuitusementti on kevyt materiaali, se on valmistettu rapautumattomista, mutta silti 100 % uusio käytettävistä luonnonmateriaaleista: sementistä, vedestä, ilmasta ja selluloosakuidusta.
  • Jokainen levy kiinnitetään erikseen joten päällyste kestää myös voimakkaan tuulen ja myrskyn.
  • Levyjen ominaisuuksilla on 30 vuoden takuu.
  • Kuitusementtilevy on kestävin ja ympäristöystävällisin ratkaisu. Cedral Slates levyt ovat paras ratkaisu silloin, kun tavoitteena on varmistaa kohtuullisilla kustannuksilla rakennuksen katon ja julkisivun suojaaminen haastavimmissakin sääolosuhteissa.
  • Vaikka painoltaan kevyt, on kuitusementti erityisen luja ja kestävä materiaali.
  • Levy kiinnitetään vain kahdella kattonaulalla ja kiinnitykset eivät jää limityksen ansiosta näkyviin.

SAATAVISSA OLEVAT KOOT

20 x 20 25 x 25 30 x 20 30 x 30 30 x 40 40 x 20 40 x 40 40 x 44 60 x 30 60 x 32
Vaakasuuntainen  ✓  ✓  ✓
Tuplapäällyste  ✓  ✓  ✓  ✓
Teräväkulmainen vinoneliö  ✓
Monikäyttöinen  ✓  ✓
Vinoneliö  ✓
Saksa  ✓  ✓  ✓  ✓
Tavaramerkki

Cedral

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT