EQUITONE [natura] / [natura PRO] KUITUSEMENTTILEVY

Equitone [natura] / [natura PRO]– julkisivulevyt on päällystetty erilaisella läpikuultavalla pinnoitteella, joka korostaa kuitusementin tekstuuria. Läpikuultavan pinnoitteen ansiosta levyt hylkivät likaa ja ilmansaasteita. Kauniin ulkonäkönsä ja pitkäikäisyytensä ansiosta levyjä käytetään maineikkaissa monikerroksisissa asuin- ja liikerakennuksissa. Matta ja silkkinen pinta tekee julkisivusta pehmeän viimeistellyn. Equitone [natura] -julkisivulevy tarjoaa suunnittelijoille runsaasti värisävyjä, joilla voidaan luoda huomiota herättäviä julkisivuja. Yhtä tärkeää kuin [natura]-levyjen tarjoama luova vapaus on niiden lujuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys. Nämä ominaisuudet on jo vuosien ajan olleet todisteina vaikuttavista julkisivumalleista eri puolilta maailmaa. Equitone [natura PRO] -levyjen pinta on polyuretaanikäsitelty. Antigraffitipinnoite antaa hyvän suojan graffiteja vastaan ja tekee niiden puhdistamisesta helppoa. Materiaali soveltuu myös sisustukseen tai kalusteisiin.

Julkisivulevyt voidaan kiinnittää halutun visuaalisen ilmeen mukaisesti ruuveilla (puurankaan), niiteillä (metalli- tai teräsrankaan) tai mekaanisilla piilokiinnityksillä.
Equitone [natura] -julkisivulevyt toimitetaan kalibroimattomina, reunat on leikattava kummaltakin puolelta. Valmistuskoko: 1280×2530 mm (käyttökoko 1250 x 2500 mm) ja 1280×3130 mm (käyttökoko 1250 x 3100 mm). Equitone [natura] -levyt luovat ainutlaatuisen tyylikkään ilmeen niin asuin-, liike- kuin teollisuusrakennuksille.

UV-kestävä, puhtaat luonnonvärit

Runsas valikoima värisävyjä

Ympäristöystävällinen, äänieristävä

Täysin paloturvallinen – A2

Tavaramerkki

Equitone

Kaal

15,4 kg/m², 22,8 kg/m²

Paksus

8 mm, 12 mm

Laius

1250 mm

Kõrgus

2500 mm, 3100 mm

Tuotedokumentaatio

    Katso kaikki tiedostomme tiedostorekisteristä.

    Pyydä tarjous


      YHTEYSTIEDOT