EQUITONE [pictura] KUITUSEMENTTILEVY

Equitone [pictura] -julkisivulevyjen erittäin sileä mattapinta tekee rakennuksesta korkeatasoisen. Julkisivulevy on pinnoitettu kaksinkertaisella kuumakalvokäsitellyllä akryylipinnoitteella ja vahvistettu UV-säteillä, joten se kestää naarmuja ja kemikaaleja.

Equitone [pictura] -levy soveltuu erityisen hyvin julkisivuihin, joiden ulkoasussa halutaan korostaa mattapintaisuutta tai ratkaisuihin, joissa pinnan laadulle asetetaan erityisen korkeat vaatimukset.

Laaja värivalikoima (20 vakiosävyä) tarjoaa mahdollisuuden yksilöllisten ja näyttävien julkisivujen toteuttamiseen sekä tyylikkäisiin korostuksiin. Equitone [pictura] -levyjen pinta on polyuretaanikäsitelty, pinnoite suojaa väriä ja mahdollistaa graffitien helpon puhdistamisen. Materiaali soveltuu myös sisustukseen tai kalusteisiin.
Julkisivulevyt voidaan kiinnittää halutun visuaalisen ilmeen mukaisesti ruuveilla (puurankaan), niiteillä (metalli- tai teräsrankaan) tai mekaanisilla piilokiinnityksillä.

Equitone [pictura] -julkisivulevyt toimitetaan kalibroimattomina, reunat on leikattava kummaltakin puolelta. Valmistuskoko: 1280×2530 mm (käyttökoko 1250 x 2500 mm) ja 1280×3130 mm (käyttökoko 1250 x 3100 mm). Equitone [pictura] -levyt luovat ainutlaatuisen tyylikkään ilmeen niin asuin-, liike- kuin teollisuusrakennuksille.

UV-kestävä, puhtaat luonnonvärit

Runsas valikoima värisävyjä

Ympäristöystävällinen, äänieristävä

Täysin paloturvallinen – A2

Tavaramerkki

Equitone

Paino

15,4 kg/m², 22,8 kg/m²

Paksuus

8 mm, 12 mm

Leveys

1250 mm

Korkeus

2500 mm, 3100 mm

Tuotedokumentaatio

    Katso kaikki tiedostomme tiedostorekisteristä.

    Pyydä tarjous


      YHTEYSTIEDOT