ROOFROCK 30 E

ROOFROCK 30 E -kivivillalevyjä käytetään tasakattojen eli loivien kattojen monikerroksisen lämmöneristeen alimpana kerroksena. Katon ylimpänä lämmöneristekerroksena voidaan käyttää ROOFROCK 50-kivivillaa.

Valmistettu kivivillasta, joka eristää lämpöä ja ääntä, on palosuojattu sekä hylkii kosteutta ja vettä.

Loivan katon eristys tarjoaa tehokkaan lisäsuojan poikkeavia ilmasto-olosuhteita, kuten rankkasateita tai ylikuumenemista vastaan kesällä.

Käyttökohteet:
• kaksikerroksisena eristeenä profiilipeltikatolla
• yksikerroksisena eristeenä teräsbetonikatoilla

ROCKWOOL kivivillatuotteet ovat kestäviä ja toimivat lämmöneristystehtävässään enimmäkseen koko rakennuksen elinkaaren ajan. EN 13162 -standardiin perustuvissa laskelmissa tuotteen vakioikä on 50 vuotta, mutta sitä voidaan pidentää, mikäli Rockwool-lämmöneristystuotteita käytetään rakennuksen seinissä ja katossa.

Palamaton

Kosteutta hylkivä

Ääntä eristävä

Lämpöä eristävä

ROOFROCK 30 E kivivillaeristelevy (1220 x 2020 mm) tasakattoon.

Tuotteella on erinomaiset lämpö-, ääni- ja palonsuojaominaisuudet mikä tekee siitä laadukkaan kattotuotteen sekä liikekiinteistöihin että asuinrakennuksiin.

Tasakattojen rakentamisessa käytetään yleensä avoliekkiä tai kuumailmaa kattopäällysteen asentamiseen. ROCKWOOL-kattovillalevyt ovat palamattomia, mikä tekee katon asentamisesta turvallista.

Kivivillan käyttö kattojen lämmöneristämiseen takaa rakennukseen miellyttävän ja tasaisen sisäilmaston, suojaa ihmishenkiä ja omaisuutta palovaaralta, vaimentaa melua ja parantaa sisäistä akustiikkaa.

Kattoterassit, kattopuutarhat, viherkatot ja muut vastaavat ratkaisut ovat yhä suositumpia. Tämä kasvava suuntaus kohti toiminnallisia kattotiloja johtaa siihen, että yhä useammat vaativat tehokasta eristystä, joka mahdollistaa myös rakennuksen päällä olevan tilan hyödyntämisen.

Tavaramerkki

ROCKWOOL

Tuotteen paloluokka

A1

Lämmönjohtavuus

λD = 0,036 W/m- K

Lyhytaikainen veden imeytyminen

≤ 1,0 kg/m²

Pitkäaikainen veden imeytyminen

≤ 3.0 kg/m2

Vesihöyryn diffuusiovastuskerroin

μ = 1

Puristuslujuus 10 %:n muodonmuutoksella

≥ 30 kPa

Tuotteen paksuus (mm)

50, 60, 70, 80, 100, 120, 140, 150, 160, 180, 190, 200

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT