SBS-aluskermi Nexler PREMIUM 29

Nexler PREMIUM 29 on tarkoitettu monikerroksisen bitumikaton pohjakerrokseksi, rakennusten yksikerroksiseksi kosteudenkestäväksi eristeeksi (tyyppi A) tai maanalaisten osien monikerroksiseksi vesieristeeksi (tyyppi T). Materiaalia ei suositella käyttämään yksikerroksisena kattohuopana tai vesieristeenä. Nexler PREMIUM 29 SBS -rullamateriaali voidaan kiinnittää valmisteltuun pohjaan kaasupolttimella tai mekaanisesti. Materiaali sopii tasakattoihin, joissa kattokallistuma on vähintään 1 % tai jyrkempi. Yhdellä rullalla voidaan peittää enintään 10 m² kattopintaa.

Materiaalin yläpuoli on päällystetty hienorakenteisella mineraalipäällysteellä ja alapuoli helposti sulavalla polymeerimuovilla. Materiaali on erinomainen vaihtoehto Unifleks EPP 4.0 -rullamateriaalille.

Valmistaja IZOHAN sp.Z o.o. antaa Nexler Premium 29 -rullamateriaalin ostajalle erikoisen materiaalitakuun 14 vuodeksi, jos pohjustukseen käytetään Izohan-tavaramerkin pohjustusaineita, kuten esimerkiksi Izohan SBS Br. Jos Izohan-bitumipohjustusta ei käytetä, materiaaleilla on 10 vuoden vakiotakuu.

Yleiset tiedot

Bitumihuopa Nexler Premium 29 kiinnitetään kuumentamalla pohjustettuun betoni- tai sinkkilevypintaan tai aiemmin asennettuun pohjahuopaan. Aluspinnan on oltava mekaanisesti vahva eikä siinä saa olla irtolikaa, rasvatahroja tai vettä. Ennen Nexler Premium 29 -rullamateriaalin kuumentamista on betonipinta pohjustettava liuotinpohjaisilla bitumipohjustusaineilla, kuten Izohan SBS Br.

Kiinnittäminen

Nexler Premium 29 -kattohuovan voi kiinnittää betoni-, puu- tai peltipintaan myös mekaanisesti joko lämpöeristyskerroksen kanssa tai ilman. Siinä tapauksessa kattohuopa kiinnitetään mekaanisilla kiinnittimillä rullan reunasta ja kuumennetaan peittoalueen laajuudelta. Kattohuovan peittoalueen leveyden on oltava vähintään 8 cm pitkin materiaalirullaa ja vähintään 12 cm liitoskohdassa, joka sijaitsee ristikkäin materiaalirullan kanssa.

Tavaramerkki

Nexler

Käyttökohde

Höyrysulku, Kosteuseristys, SBS-pohjakerros

Paksuus (mm)

2.9 ± 0.2

Rullan leveys (m)

1

Pituus (m)

10

Paloturvallisuusluokka

Broof (t2)

Vetolujuus (N/50 mm) (pituus- ja ristikkäissuuntainen)

850 ± 200 / 600 ± 200

Joustavuus (%)(pituus- ja ristikkäissuuntainen)

45 ± 15 / 45 ± 15

Määrä lavalla (m²)

200

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT