SBS-kumibitumikermi

Bitumikermi

SBS-modifioitu kumibitumikermi on yleisimpiä kattomateriaaleja tasakattojen rakentamisessa. Sitä käytetään eniten liike- ja varastorakennuksissa, joissa katon kaltevuuskulma on pieni. SBS-modifioitua bitumia käytetään myös terassien, parvekkeiden, perustusten ja lattioiden vedeneristyskerroksena. SBS-modifioitu bitumikatto on asfaltista ja synteettisestä kumista valmistettu materiaali, joka tekee siitä erittäin joustavan materiaalin tasakattoihin. SBS-modifioidun bitumin kumiyhdisteen ansiosta materiaali on vähemmän herkkä halkeilulle ja äkillisten lämpötilamuutosten ja UV-säteilyn aiheuttamille vaurioille.

SBS-kumibitumikermit ovat yleensä rullamuodossa. Bitumikermi on päällystetty mineraalirakeilla, jotka lisäävät ultraviolettisäteilyn kestävyyttä ja varmistavat tuotteen palonkestävyyden. SBS-kattopäällyste on kokonaistaloudellisesti edullinen ratkaisu ja se tunnetaan ennen kaikkea keveydestään ja helppokäyttöisyydestään.

SBS-katteen asentamisessa katontekijöillä on erilaisia vaihtoehtoja. Materiaali voidaan asentaa esimerkiksi mekaanisesti, kuumahitsaamalla, itseliimautuvana, jne. Paras asennustapa riippuu katon koosta, muodosta sekä konkreettisesta materiaalimerkistä, mutta kuumahitsaus on yleisin tapa. Useimmiten käytetään kaksikerrosrakennetta, mikä tarkoittaa sitä, että valmistellulle kattopinnalle asennetaan ensin SBS-kumibituminen pohjakermi ja sen jälkeen SBS-pintakermi. Monikerroksisissa kattopäällysteissä eri kerrosten saumojen on oltava vähintään 15 cm etäisyydellä toisistaan. On otettava huomioon myös asennuslämpötilat, joiden alin sallittu vaihteluväli löytyy kyseisen materiaalin asennusohjeista tai tuoteselosteesta.

SBS-kermien myynti

Bestor Grupp tarjoaa laajan valikoiman SBS-kermejä, mukaan lukien SBS-pohjakermi, SBS-pintakermi, mastiksit ja muut. Valikoimistamme löytyy kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä, kuten TechnoNICOL ja IKO. Suuri osa valikoimastamme on saatavilla varastotuotteena. Valikoimaan voi tutustua sekä verkossa että paikan päällä. Koko valikoimamme vastaa tiukkoja eurooppalaisia standardeja. Parhaan mahdollisen hinnan ja lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme ottamaan yhteyttä “Pyydä tarjous” -lomakkeella.