PVC-kate

PVC-kate

PVC-katetta, eli PVC-kermiä on käytetty loivilla ja tasakatoilla jo yli 50 vuotta. Useimmiten materiaali on valmistettu kaksikerroksisesta PVC:stä. Kerrosten väliin lisätään tueksi ja materiaalin kestävyyttä lisäämään polyesterivahvike. Valmistajasta riippuen kerroksissa voi olla myös lisäaineita, jotka parantavat materiaalin joustavuutta ja muita ominaisuuksia. PVC-katteen kerroksellisuus estää materiaalin rullautumisen ja parantaa UV-suojaa ja joustavuutta. Koska PVC-kattopäällyste on erittäin vahva ja kestävä, se voi kestää yli 20 vuotta. Materiaali asennetaan alustalle yleensä kuumailmapuhaltimilla. Useimmissa tapauksissa PVC-kattomateriaalin voi asentaa suoraan vanhan katekerroksen päälle. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse poistaa vanhaa kattoasi. PVC-kattopäällyste on väriltään tasainen eikä saumoista tihku mustaa pikeä. Siksi katto on myös puhtaasti kauniimpi katsella.

PVC-katteita valmistetaan moniin eri tarkoituksiin – kuten kattopäällyste, terassipäällyste ja vesieristys. Materiaalin etuna on sen korkea kestävyys – yksi kerros PVC-katetta vastaa samaa lujuusluokkaa kuin 2 kerrosta tavallista bitumikermiä. PVC-katetta käytetään kaikentyyppisissä rakennuksissa asuinrakennuksista aina suuriin liike- ja teollisuusrakennuksiin.

PVC-katteen yksi tärkeimmistä eduista on sen palonkestävyys. Ota huomioon, että PVC-katto kestää erittäin hyvin hapettumisreaktioita. Tämä tekee siitä huomattavasti turvallisemman kuin esimerkiksi SBS-kumibitumikermi.

PVC-katteen myynti

Bestor Grupp tarjoaa laajan valikoiman PVC-katteita, kuten tasakatoille, viherkatoille, vesieristykseen, jne. Valikoimistamme löytyy tunnettuja tuotemerkkejä, kuten TechnoNICOL ja Fatrafol. Nämä ovat pääosin tilaustuotteita. Siksi suosittelemme parhaan mahdollisen hinnan ja lopputuloksen saavuttamiseksi ottamaan yhteyttä “Pyydä tarjous” -lomakkeella. Koko valikoimamme vastaa tiukkoja eurooppalaisia standardeita. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin, miten voimme yhdessä toteuttaa tasakattoprojektisi.