Keraamiset laatat

Keraamiset laatat ja posliinilaatat

Keraamiset laatat ja posliinilaatat ovat molemmat osa suurempaa laattaluokkaa, jota kutsutaan yleisesti keraamisiksi. Keraamiset laatat ovat luokka, johon kuuluvat kaikki jäykät laatat, jotka on muotoiltu luonnonsaviseoksesta ja lämpökovetettu. Keraamisia laattoja on kautta aikojen käytetty pääasiassa lattioiden ja seinien pinnoittamiseen, mutta teknologian kehityksen myötä keraamisten laattojen käyttömahdollisuudet ovat laajentuneet merkittävästi.

Ensi silmäyksellä on vaikea erottaa toisistaan posliinilaattoja ja keraamisia laattoja, sillä molemmat tuotteet ovat visuaalisesti hyvin lähellä toisiaan ja tuntuvat myös käsin koskettaessa samanlaisilta. Posliinilaattojen ja keraamisten laattojen suurin ero on niiden valmistusprosessi. Molemmat laattatyypit valmistetaan saviseoksesta, mutta posliinilaattojen valmistuksessa käytetään raffinoitua savea ja niitä poltetaan tavallisesti korkeammissa lämpötiloissa. Tämä muuttaa saadun materiaalin tiheämmäksi ja kestävämmäksi kuin klassinen keraaminen laatta. Siksi posliinilaatat ovat myös painavampia, hinnaltaan kalliimpia ja yleensä niitä pidetään laadukkaampina.

Keraaminen laatta on yksi sisustamisen näkyvimmistä materiaaleista, joka lisää persoonallisuutta ja auttaa luomaan oman leimansa jokaiseen käyttöympäristöön. Monipuolisesta, tyylikkäiden ja herkullisenväristen keraamisten laattojen valikoimastamme löytyy lattialaattoja, seinälaattoja, kylpyhuonelaattoja, keittiölaattoja jne. Materiaali on melko helppohoitoinen – erityisesti lasitetut laatat, joissa on kova suojaava pinta, joka tekee niistä vettä ja likaa hylkiviä. Tämä on myös tärkein syy, miksi keramiikkaa suositaan kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuone, keittiö, jne. Lika, tahrat ja nesteet jäävät laattojen pinnalle, josta ne on helppo poistaa.

Keraamisten laattojen myynti

Saatavilla on kirjaimellisesti satoja keraamisten laattojen tuotemerkkejä, mutta me edustamme vain valikoituja merkkejä, kuten Golden Tile, Metrotiles, Terragres, Primavera, Techlam jne. Suurin osa keraamisista laatoistamme on varastossa ja fyysisesti nähtävillä Bestor Gruppin Tallinnan ja Tarton myyntipisteissä, mutta koko valikoima on nähtävillä myös verkossa. Edustettuna on sekä edullisia keraamisia laattoja että premium-luokan tuotteita. Koko valikoima vastaa täysin eurooppalaisia standardeja.

Keraamisten laattojen myynti – parhaan mahdollisen hinnan ja lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme ottamaan yhteyttä “Pyydä tarjous” -lomakkeella tai tutustu materiaaleihin paikan päällä. Yhdistä eri värejä, kuvioita ja tekstuureita, niin löydämme projektiisi houkuttelevan ratkaisun.