Kuitusementtilevy-Eternit

Kuitusementtilevy-Eternit on perinteinen aaltolevy harjakattoa varten

Eternit-levy on turvallinen, asbestiton kuitusementtilevytyyppi, joka on valmistettu sementistä, kalkkikivestä, selluloosasta, vedestä ja PVA-kuiduista. Haitalliseksi tiedetty asbesti on korvattu muilla kuiduilla nykyaikaisissa aaltolevyjen materiaaleissa.

Eternit-levyillä on erinomainen ympäristönkestävyys ja erittäin hyvät lujuusominaisuudet, minkä vuoksi nämä aaltolevyt eivät vaadi huoltoa asennuksen jälkeen. Eternit-levyjä käytetään yleisimmin asuintalojen, teollisuus- ja maatalousrakennusten harjakatoissa.
Jotta omakotitalon katto ei muistuttaisi teollisuusrakennuksen kattoa, on saatavilla erikokoisia levyjä, jotka antavat rakennukselle omalaatuisen ulkonäön.
Pienin “Cedral Gotika“, korkeilla ja lyhyeillä aaltolevyillään, antaa katolle eksklusiivisen, kivikattoa muistuttavan ilmeen. “Eternit Klasika” on leveydeltään ja aaltomuodoltaan ikääntyneen asbestisen eterniittilevyn kaltainen ja antaa vanhemmalle rakennukselle klassisen sekä autenttisen ilmeen, jotta talosi tai mökkisi näyttää aina siistiltä ja sulautuu ympäristöönsä. Lisäksi voit valita useista eri väreistä, jotta uusi kattosi soveltuisi saumattomasti muuhun rakennukseen ja sen ympäristöön. Tuotesalkustamme löytyy myös käsintehtyjä kuitusementtisiä kattoelementtejä, jotta kattosi näyttäisi yhtenäiseltä kokonaisuudelta.

Eternit-levyjen valikoimamme

Valikoimaamme kuuluu Eternit-levyjä useilta eri valmistajilta, kuten liettualaiset Eternit ja Cedral sekä hieman edullisempana vaihtoehtona ukrainalainen Fibrodah. Nykyaikainen Eternit-levy on ympäristöystävällinen materiaali, josta ei vapaudu ympäristöön mitään kemiallisia yhdisteitä. Lisäksi kuitusementin tuotannossa ei jää raaka-aineita yli. Eternit-levy ei sisällä lainkaan asbestia ja se vastaa kaikkia eurooppalaisia ympäristövaatimuksia.

Eternit-levy toimitetaan tehtaalta yleensä määrämittaan ja jiirit vamiiksi leikattuna. Tämän ansiosta levyjä ei tarvitse enää käsitellä työmaalla ja asentaminen sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Suosittelemme Eternit-levyjä sekä yksityis- että yritysasiakkaille niiden kestävyyden ja kokonaistaloudellisuuden takia. Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi pyydämme tutustumaan ennen töiden aloitusta myös tuotteen kuljetus- ja varastointiohjeisiin.