Eternit-katelevy Agro PRO

Kuitusementistä valmistettu kuusaaltoinen asbestiton aaltolevy Agro PRO sitä käytetään lähinnä teollisuusrakennuksissa ja seinien kattamiseen. Näillä levyillä on mahdollista kattaa suuretkin pinnat vaivattomasti. Levyjen kulmat ovat jo tehtaalla leikattuja, mikä tekee katon asennuksesta nopeampaa ja näin ollen myös edullisempaa. Jotta katto pysyisi kauniina pitkään , olemme kehittäneet ainutlaatuisen CurtCoat® -maalausteknologian.

  • Valmistajan takuu materiaalille on 30 vuotta ja se kattaa kaikki tuotteen laadussa ilmenevät valmistus- ja materiaaliviat, mahdolliset työkustannukset mukaan lukien.
  • Liettuan Agro PRO kuitusementtilevyillä on 5 vuoden väritakuu.
  • Valmistuksessa käytetään CurtCoat® maalausteknologiaa eli levyillä on karkaistu väri .
  • Safety Strips® tekniikka antaa aaltolevyille niiden hyvän mekaanisen lujuuden ja murtumiskestävyyden.

Safety Strips® turvateknologia

Karkaistu CurtCoat® maalausteknologia

Käyttöikä ulottuu 70 vuoteen

Materiaalille annetaan 30 vuoden laatutakuu

Miksi kuitusementtinen kattolevy Eternit Agro PRO on järkevä valinta?

Asbestiton ja nykyaikainen Eternit kuitusementtinen kattolevy on ympäristöystävällinen, erittäin kestävä ja pitkäikäinen kattomateriaali. Liettuan kuitusementtinen aaltolevy kestää perinteisesti jopa 70 vuotta eli lähes kolme neljännestä vuosisadasta menettämättä ominaisuuksiaan. Materiaali sisältää mikroskooppisen pieniä ilmarakoja, jotka parantavat sen äänen- ja lämmöneristyskykyä. Kuitusementtinen kattolevy on hiljainen sateella ja myrskysäällä. Eternit kuitusementtinen aaltolevy on tulenkestävä sekä kestää myös kemikaaleja ja happoja. Samalla materiaali on diffuusinen (hengittävä) ja suojaa näin talon rakenteita kosteudelta.

Aaltoja

6

Leveys

1097 mm

Pituus

1250 mm, 1600 mm, 1750 mm, 2500 mm

Paksuus

6 mm

Paino

13.00 kg/m2

Sivuttainen limitys

47 mm

Pituussuuntainen limitys

200 mm

Hyödyllinen leveys

1050

Hyödyllinen pituus

1050 mm, 1400 mm, 1550 mm, 2300 mm

Pyydä tarjous    Harja- ja reunaelementti (eterniitti)Harja- ja reunaelementti (pelti)AluskateKattosiltaLumiesteKattotikasSadevesijärjestelmä (pyöreä)Sadevesijärjestelmä (suorakulmainen)KattoikkunaUkkossuojausAurinkopaneelit


    Haluan asennuksenHaluan kuljetuksen

    YHTEYSTIEDOT