SBS-aluskermi Nexler Premium PYE PV160 S30

SBS-aluskermi Nexler Premium PYE PV160 S30 on tarkoitettu monikerroksisen bitumikattohuovan pohjakerrokseksi, rakennusten yksikerroksiseksi kosteudenkestäväksi eristeeksi (tyyppi A) tai maanalaisten osien monikerroksiseksi vesieristeeksi (tyyppi T). Kyseinen rullamateriaali sopii myös vesieristeeksi parapetteihin, kattoikkunoihin, savupiippuihin, ulkoverhoukseen ja muualle, jossa on odotettavissa suurta lämmön siirtymistä. Premium PYE PV160 S30 -rullamateriaali voidaan kiinnittää valmisteltuun pohjaan kuumentamalla. Materiaali sopii tasakattoihin, joissa kattokallistuma on vähintään 1 % tai jyrkempi. Yhdellä rullalla voidaan peittää enintään 10 m² kattopintaa.

Materiaalin yläpuoli on päällystetty hienorakenteisella mineraalipäällysteellä ja alapuoli helposti sulavalla polymeerimuovilla.

Valmistaja IZOHAN sp.Z o.o. myöntää Nexler Premium PYE PV160 S30 -rullamateriaalin ostajalle erikoisen materiaalitakuun 12 vuodeksi, jos pohjustukseen käytetään Izohan-tavaramerkin pohjustusaineita, kuten Izohan SBS Br. Jos Izohanin bitumipohjustusta ei käytetä, materiaalilla on 9 vuoden vakiotakuu.

Yleiset tiedot

Nexler Premium PYE PV160 S30 kiinnitetään kuumentamalla pohjustettuun betoni- tai sinkkipeltipintaan tai aiemmin asennettuun pohjahuopaan. Pohjan on oltava mekaanisesti vahva eikä siinä saa olla irtolikaa, rasvatahroja tai vettä. Ennen Nexler Premium PYE PV160 S30 -rullamateriaalin kuumentamista betonipinta on pohjustettava liuotinpohjaisella bitumipohjustusaineella, kuten Izohan SBS Br.

Kiinnittäminen

Nexler Premium 29 -rullamateriaalin voi kiinnittää betoni-, puu- tai peltipintaan myös mekaanisesti joko lämpöeristyskerroksella tai ilman. Tällöin rullamateriaali kiinnitetään mekaanisilla kiinnittimillä rullan reunasta ja kuumennetaan peittoalueen laajuudelta. Kattohuovan peittoalueen leveyden on oltava vähintään 8 cm pitkin materiaalirullaa ja vähintään 12 cm liitoskohdassa, joka sijaitsee ristikkäin materiaalirullan kanssa.

Tavaramerkki

Nexler

Käyttökohde

Höyrysulku, Kosteuseristys, SBS-pohjakerros

Paksuus (mm)

3.0 ± 0.2

Rullan leveys (m)

≥ 0,99 m

Pituus (m)

≥ 7,5 m

Paloturvallisuusluokka

Broof(t1), Broof(t2), Broof(t3)

Vetolujuus (N/50 mm) (pituus- ja ristikkäissuuntainen)

750 ± 150 / 500 ± 150

Joustavuus (%)(pituus- ja ristikkäissuuntainen)

45 ± 15 / 45 ± 15

Määrä lavalla (m²)

150

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT