SBS pintakermi Icopal Baltbit WF 160, TL2, 1×7,5m

SBS PINTAKERMI ICOPAL BALTBIT WF160, TL2, 1×7,5M

Baltbit WF 160 on TL2-sertifioitu SBS-pintakermi. Se on valmistettu polyesterivillavahvistetusta pahvista ja päällystetty SBS-modifioidulla bitumilla ja mineraalitäyteaineella. Lisäksi Baltbit WF 160 on ylhäältä pinnoitettu liuskekivellä ja alhaalta PE-kalvolla.

Icopalin modifioidut SBS-bitumikermit valmistetaan käyttämällä nopeaa profilointitekniikkaa, mikä tarkoittaa, että valmistusprosessi tuottaa rullan profiloidun pohjan. Sillä on lukuisia etuja:

  • Profiloidun SBS-rullamateriaalin sulamispinta on 40 % suurempi kuin perinteisen rullamateriaalin. Tämä takaa tehokkaamman ja tasaisemman bitumimassan sulamisen.
  • Pinnan tasaisempi kuumeneminen – erityisen paakkuuntumista estävän kalvon käyttö ja sen sijoittelu takaavat täydellisen ja erittäin nopean palamisen.
  • Nopea ja kestävä sitoutuminen alustaan – SBS-modifioidun bitumin nopea ja tasainen sulaminen takaa tasaisen sitoutumisen alustaan.
  • Ajan säästö – rullan profiloitu pinta levittää lämpöä erittäin nopeasti ja tasaisesti, mikä nopeuttaa bitumin sulamista ja 30 % nopeampaa asentamista kuin profiloimattomat rullat.
  • Kaasusäästöt – profiloitujen SBS-rullamateriaalien käyttö vähentää kaasun kulutusta sulatuksessa 25 % perinteisiin materiaaleihin verrattuna.

Käyttöalue: monikerroskatteiden ylin kerros.

Asennusmenetelmä: hitsaus.

Käyttöolosuhteet: ulkoilman lämpötila ei saa asennuksen aikana laskea alle -15 °C:n.

Käyttöehdot: BALTBIT WF 160 on asennettava teknisen suunnitelman mukaisesti, noudattaen asiaankuuluvia rakennusmääräyksiä ja valmistajan laatiman käyttöohjeen yksityiskohtaisia ohjeita.

Varastointi: Materiaalirullat on varastoitava sisätiloissa kosteudelta ja auringonvalon tai lämmittimen aiheuttamalta lämmöltä suojattuna. Varastoi rullat pystysuoraan tasaisella alustalla yhtenä kerroksena.

Kuljetus: Rullat kuljetetaan kuorma-autossa peitettynä, pystyasennossa ja yhtenä kerroksena, kaatumiselta ja vaurioilta suojattuna. Aseta rullat siten, että ne eivät liiku kuljetuksen aikana.

Käyttö                                                             Monikerroskatteiden pintakermi
Asennus                                                         Hitsaus
Materiaali                                                       Bitumikyllästetty polyesteri (160 g/m2)
Tuoteluokka                                                   TL2
Ulkoinen palonkestävyys Broof(t2)
Pituusvetolujuus (N/50 mm)    800 ± 200 N/50 mm
Poikittaisvetolujuus (N/50 mm)   600 ± 200 N/50 mm
Pitkittäisvenymä (%) 50 ± 10 % 
Poikittaisvenymä (%)   50 ± 10 %
Elastisuus alhaisissa lämpötiloissa -15°C
Rullan leveys   1 m
Rullan pituus    7,5 m
Neliöpaino 5 kg
Kpl/Lava   20 kpl
Lavan kokonaispaino   ~ 885 kg
Merkki

Icopal

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT