SBS-pintakermi Nexler PREMIUM 40H

SBS-pintakermi Nexler PREMIUM 40H on tarkoitettu käytettäväksi monikerroksisen bitumikattohuovan päälliskerroksena uusien kattojen rakentamisessa tai vanhojen korjaamisessa. Materiaalia ei ole tarkoitettu käytettäväksi tasakatoissa, joita peittää kasvillisuus. Nexler PREMIUM 40H SBS -rullamateriaali voidaan kiinnittää valmisteltuun pohjaan kaasupolttimella tai mekaanisesti. Materiaali sopii tasakattoihin, joissa kattokallistuma on vähintään 1 % tai jyrkempi. Yhdellä rullalla voidaan päällystää enintään 6 m² kattopintaa.

Materiaalin yläpuoli on päällystetty karkearakenteisella mineraalipäällysteellä ja alapuoli helposti sulavalla polymeerimuovilla. Materiaali on erinomainen vaihtoehto Unifleks EKP 5.0 -rullamateriaalille.

Valmistaja IZOHAN sp.Z o.o. myöntää NEXLER Premium 40H -rullamateriaalin ostajalle erikoisen materiaalitakuun 11 vuodeksi, jos pohjustamiseen käytetään Izohan-tavaramerkin pohjustusaineita, kuten Izohan SBS Br. Jos Izohanin pohjustusaineita ei käytetä, materiaalilla on vakiotakuu, joka kestää kaksikerroksisen katon tapauksessa 10 vuotta ja vanhan kattohuovan peittämisen tapauksessa 8 vuotta.

Yleiset tiedot

NEXLER Premium 40H kiinnitetään kuumentamalla aiemmin asennettuun pohjahuopaan tai pohjustettuun vanhaan rullamateriaalista valmistettuun kattoon. Pohjan on oltava mekaanisesti vahva eikä siinä saa olla irtolikaa, rasvatahroja tai vettä. Ennen kuumentamista on varmistettava, ettei seuraava rulla poikkea sirotteen värin puolesta. Sirotteet ovat luonnollista materiaalia ja niiden värisävy voi vaihdella.

Rullamateriaalin peittoalueen on oltava leveydeltään vähintään 8 cm pitkin materiaalirullaa ja vähintään 12 cm liitoskohdassa, joka sijaitsee ristikkäin materiaalirullan kanssa. Bitumimassan sulatusalueen on oltava n. 0,5–1 cm leveä koko kuumennetun alueen pituudelta.

Tavaramerkki

Nexler

Käyttökohde

SBS-päälliskerros

Paksuus (mm)

4.0 ± 0.2

Rullan leveys (m)

1

Pituus (m)

6

Paloturvallisuusluokka

Broof(t2)

Vetolujuus (N/50 mm) (pituus- ja ristikkäissuuntainen)

850 ± 150 / 550 ± 150

Joustavuus (%)(pituus- ja ristikkäissuuntainen)

50 ± 10 / 50 ± 10

Määrä lavalla (m²)

144

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT