WINDROCK

WINDROCK-levyjä käytetään tuulensuojakerroksena tuulettuvissa (ilmaraolla), pystysuorissa ja kaltevissa seinissä sekä vaakasuorissa rakenteissa ennen päälämmöneristekerrosta.

Valmistettu kivivillasta, joka eristää lämpöä ja ääntä, on palosuojattu sekä hylkii kosteutta ja vettä.

Tuulensuojalevyjä käytetään rakennusten ulkoseinien ja kaltevien kattojen rakenteissa tuulelta suojaavana, lämmittävänä ja kestävyyttä lisäävänä elementtinä. WINDROCK -tuulensuojalevyt on valmistettu erityisesti pohjoisissa ilmasto-olosuhteissa käytettäviksi. Levyt suojaavat rakennuksia, estäen kosteuden pääsemisen lämpöeristyksen kerroksiin, mutta laskevat vesihöyryn läpi. Täten ne takaavat rakennusrakenteen kuivumisen. Tuulensuojalevyt varastoivat lämpöä ja se auttaa tasoittamaan rakennuksen sisälämpötilaa.

ROCKWOOL kivivillatuotteet ovat kestäviä ja toimivat lämmöneristystehtävässään enimmäkseen koko rakennuksen elinkaaren ajan. EN 13162 -standardiin perustuvissa laskelmissa tuotteen vakioikä on 50 vuotta, mutta sitä voidaan pidentää, mikäli Rockwool-lämmöneristystuotteita käytetään rakennuksen seinissä ja katossa.

Palamaton

Kosteutta hylkivä

Ääntä eristävä

Lämpöä eristävä

WINDROCK tuulensuojalevy (1200 X 2000 X 20 mm) 2,4 m²

Ulkoseinät ja katto ovat tärkeimmät rakenteet, jotka suojaavat kaikkia ja kaikkea talon sisällä. Molemmat rakenneosat ovat suurimmat ulkoilmaan rajoittuvat pinta-alat, joten ne ovat tärkeimpiä rakennusten energiatehokkuuden varmistamisessa ja mahdollisimman vähäisten lämmitys- ja jäähdytyskustannusten saavuttamisessa. Väärin eristetyt rakenteet menettävät paljon lämpöä.

ROCKWOOL -eristeiden ansiosta rakennukset ovat lämpimiä ja viihtyisiä ja nykyaikaisia rakentamisstandardeja noudattaen energia- ja ympäristöystävällisiä.

Edut
• täydentää ROCKWOOL lämpöeristeitä, varastoi lisälämpöä
• suojaa rakenteita ilmaston vaikutuksilta ja parantaa niiden kestävyyttä
• tuulenpitävä, samalla hengittäen
• helppo asennus, kestää vaurioita
• käyttö ulkoisena täydentävänä lisälämmöneristeenä ei lisää oleellisesti seinän paksuutta
• ympäristö- ja energiaystävällinen
• paloturvallinen

Tavaramerkki

ROCKWOOL

Tuotteen paloluokka

A1

Lämmönjohtavuus

λD = 0,038 W/m- K

Lyhytaikainen veden imeytyminen

≤ 1,0 kg/m²

Pitkäaikainen veden imeytyminen

≤ 3.0 kg/m2

Vesihöyryn diffuusiovastuskerroin

μ = 1

Puristuslujuus 10 %:n muodonmuutoksella

≥ 80 kPa

Pistekuormitus

≥ 700 N

Murtovetolujuus poikittaiskuormituksessa

≥ 10 kPa

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT