WPI PLUS 35

WPI PLUS 35 -pintapinnoitettuja tuulensuojalevyjä käytetään tuulettuvien ulkoseinien ja -kattojen ulkopuolisena eristekerroksena erilaisissa uusissa ja/tai peruskorjattavissa rakennuksissa. WPI PLUS 35 -tuulensuojalevyt on päällystetty yksipuolisesti erityisellä mineraalipinnoitteella, joka suojaa eristekerroksia tehokkaasti tuuletusrakoon tunkeutuvaa kylmää ulkoilmaa vastaan. Pinnoite päästää vesihöyryn läpi, joten höyrysulkua ei ole ja vesihöyry pääsee poistumaan vapaasti. WPI PLUS 35 -levyjä voidaan käyttää myös ylä- ja alapohjissa tuulensuojana.

WPI PLUS 35 –tuulensuojalevyt on valmistettu vettä ja koskeutta hylkivästä kivivillasta. ROCKWOOL kivivillan hyvät palo-, kosteus- ja ääneneristävyysominaisuudet tekevät rakenteista laadukkaita ja pitkäikäisiä. A2-s1,d0 paloluokkansa ansiosta WPI PLUS 35 -tuulensuojalevyä voidaan käyttää kaikissa rakennuksissa.

ROCKWOOL kivivillatuotteet ovat kestäviä ja toimivat lämmöneristystehtävässään enimmäkseen koko rakennuksen elinkaaren ajan. EN 13162 -standardiin perustuvissa laskelmissa tuotteen vakioikä on 50 vuotta, mutta sitä voidaan pidentää, mikäli Rockwool-lämmöneristystuotteita käytetään rakennuksen seinissä ja katossa.

Palamaton

Kosteutta hylkivä

Ääntä eristävä

Lämpöä eristävä

WPI PLUS 35 pintapinnoitettu tuulensuojalevy (1200 x 1800 mm) tuulettuviin rakenteisiin 2,16 m²

Ulkoseinät ja katto ovat tärkeimmät rakenteet, jotka suojaavat kaikkia ja kaikkea talon sisällä. Molemmat rakenneosat ovat suurimmat ulkoilmaan rajoittuvat pinta-alat, joten ne ovat tärkeimpiä rakennusten energiatehokkuuden varmistamisessa ja mahdollisimman vähäisten lämmitys- ja jäähdytyskustannusten saavuttamisessa. Väärin eristetyt rakenteet menettävät paljon lämpöä.

ROCKWOOL -eristeiden ansiosta rakennukset ovat lämpimiä ja viihtyisiä ja nykyaikaisia rakentamisstandardeja noudattaen energia- ja ympäristöystävällisiä.

WPI PLUS 35 -tuulensuojalevyt kiinnitetään mekaanisesti ulkopuolisiin eristekerroksiin siten, että vältetään ilmaraot ja avoimet saumat eristeen ulkopinnalla. On suositeltavaa peittää tuuletuslevyjen raot ROCKTECT Twinline -teipillä puhalluksen ja kosteuden tunkeutumisen estämiseksi.

Tavaramerkki

ROCKWOOL

Tuotteen paloluokka

A2-s1,d0

Lämmönjohtavuus

λD = 0,035 W/m- K

Lyhytaikainen veden imeytyminen

≤ 1,0 kg/m²

Ilmanläpäisevyys

≤ 10×10–6 m3/(m2·s·Pa)

Vesihöyryn diffuusiovastuskerroin

μ = 1

Paksuus

30, 50

Pyydä tarjous


    YHTEYSTIEDOT