Varttikatto – Nykyaikainen asbestivapaa mineriittikatto

Nykyään asbesti rakennusmateriaaleissa on menneisyyttä, moderni varttikatto ei enää sitä sisällä

Cedral kuitusementti varttikatto kestää perinteisesti jopa 70 vuotta eli lähes kolme neljännestä vuosisadasta menettämättä ominaisuuksiaan.

Moderni Cedral kuitusementti varttikatto on valmistettu sementistä, kalkkikivestä, amorfisesta piidioksidista, selluloosasta, synteettisestä PVA-kuidusta ja vedestä. Eterniitti eli kuitusementtinen aaltokattolevy, sisältää mikroskooppisen pieniä ilmarakoja, jotka parantavat materiaalin äänen- ja lämmöneristysominaisuuksia sekä suojaa talon rakenteita kosteudelta.

Cedral kuitusementti kutsutun aaltokattolevyn rakenne on muuttunut vuosien varrella, mutta kaikki parhaat ominaisuudet ovat säilyneet. Sideaineena käytetty asbesti on modernissa aaltokattolevyssä korvattu polyvinyylialkoholi kuiduilla tai PVA: lla. Asbestiton eterniitti tai moderni varttikatto on edelleen erittäin kestävä ja pitkäikäinen kattomateriaali, jota voidaan kutsua ympäristöystävälliseksi. Nykyaikaisen eterniitin valmistusprosessi on tänä päivänä luonnonvaroja säästävää.

Eterniittilevyissä käytetään erikoista Safety Strips® -suojateknologiaa, jonka ansiosta levyt ovat lujia sekä erittäin kestäviä. Sisäänrakennetut suojaliuskat estävät levyjen taipumisen kuormituksessa. Suojaliuskat ovat samalla välttämätön lisävaruste katon turvalliseen asentamiseen.
Karjankasvattajien on erittäin tärkeää suojella eläimiä tai lintuja nopeasti leviävältä tulelta. Tulen leviämisen sekä savun/haitallisten aineiden erittymisen indikaattorin arvojen mukaan kuuluvat aaltokattolevyt tulenkestävien materiaalien luokkaan A1, A2.

Kaikki Cedral kuitusementti varttikatto värivaihtoehdot, lisätiedot ja ohjeet löytyvät tuotesivuilta

9 syytä, miksi Cedral kuitusementti varttikatto on paras kattomateriaali

Loodussõbralik Cedral kuitusementti varttikatto on ympäristöystävällinen materiaali, ei sisällä enää haitallista asbestia ja täyttää eurooppalaiset vaatimukset. Eterniitin valmistusprosessi onluonnonvaroja säästävä.

Pleekimatu värv Cedral kuitusementti varttikatto pinnoiteessa on käytetty erityistä CurtCoat® -maalausteknologiaa, jotta eterniittilevyt säilyisivät pitkään kauniina. Valmistaja antaa materiaalille 5 vuoden väritakuun.

Vastupidavus Cedral kuitusementti varttikatto on hiljainen sateella ja myrskysäällä.

tulekindel Nykyaikainen eterniitti on tulenkestävä, sekä kestää myös lipeää ja happoja. Samalla materiaali on hengittävä ja suojaa talon rakenteita kosteudelta.

katusevahetus Rakennusta kunnostettaessa ja vanhan asbestia sisältävän katon vaihtaminen uuteen asbestivapaaseen eterniittikattoon ei vaadi rakennuslupaa.

Garantii Cedral kuitusementti varttikatto on erittäin kestävä kattomateriaali ja siitä syystä valmistajan takuu materiaalille on 10 vuotta. Kattaen kaikki tuotteen laadussa ilmenneet valmistus- ja materiaaliviat, mahdolliset työkustannukset mukaan lukien.

Ohutusribad Varttikatto käytetään erikoista Safety Strips® -suojateknologiaa, jonka ansiosta levyt ovat lujia ja kestäviä. Sisäänrakennetut suojaliuskat estävät levyjen taipumisen kuormituksessa.

Lihtne paigaldada Cedral kuitusementti varttikatto on helppo asentaa, eikä käsittelyyn vaadita erityisiä työkaluja tai erikoisosaamista. Lisäksi Liettuan eterniittilevyillä on jo tehtaalla leikatut kulmat ja laattoihin on porattu reikiä asennuksen yksinkertaistamiseksi.

eterniit Eterniittilevyt valmistetaan erikokoisina ja -värisinä. Cedral Gotika 585×920 mm, Cedral Villa 875×920 mm, Eternit Agro PRO 1097×1250 mm, 1097×1600 mm, 1097×1750 mm ja 1097×2500 mm.

Pyydä tarjous    Harja- ja reunaelementti (eterniitti)Harja- ja reunaelementti (pelti)AluskateKattosiltaLumiesteKattotikasSadevesijärjestelmä (pyöreä)Sadevesijärjestelmä (suorakulmainen)KattoikkunaUkkossuojausAurinkopaneelit


    Haluan asennuksenHaluan kuljetuksen

    YHTEYSTIEDOT